Zuzia24
Fanka BB :)
to się na głos nie przyznawaj, bo tu baby z wielkimi balonami tylko siedzą :-):-):-)

Aga ten humor Twoj od wczoraj mnie dobija

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to się na głos nie przyznawaj, bo tu baby z wielkimi balonami tylko siedzą :-):-):-)
oooo zesz w morde jeżykaaaa.. Jaki śliczny,:-):-):-)
larrka-ty szczypiorku takie michy targasz, wiem ze karmisz kalinke, ale f, twój kręgosłup jeszcze zipie ???
:-d:-d:-dto prawda, takie krościaki mają nieliczne :-d:-d:-d:-d
ja takich małych nie mam i do moje wzrostu i wagi są oki a ja się nie nabijam jak ktoś ma balony chodź dla mnie takie piersi są okropne wole swoje niż duże
:-d:-d:-da dla mnie okropne jest jak ktoś ma metr pięćdziesiąt w kapeluszu, a podskakuje za wysoko ;]
larkaa i jej cięta ripostaa dla mnie okropne jest jak ktoś ma metr pięćdziesiąt w kapeluszu, a podskakuje za wysoko ;]