reklama
U nas najlepsza zabawka jest ostatnio ta piramidka FISHER PRICE PIRAMIDKA Z KACZUSZKĄ N1070 (820926561) - Aukcje internetowe Allegro maly ja uwielbia, zwlaszcza jak mu uciekaja koleczka i musi sie do nich pofatygowac.;-) Poelcam mamom, ktore szukaja czegos drobnego na mikolaja.

mary105
Fanka BB :)
mary ciekawa ta gąsiennica
ja tak myślę, że najlepszą zabawą w te święta będą pudełka po prezentach;-)

emkamek też na to patrzyłam może kupie ale taką nie firmową.
czesc dziewczyny!
proszę poradźcie bo już sama nie wiem co mam kupić... Chce kupić pchacz albo jeździk i nie wiem który. Czy jedno i drugie warto czy raczej nie ma sensu?
Fajny jest ten pchacz chicco CHICCO 2009 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 +GRATIS! (811999098) - Aukcje internetowe Allegro ale mała ma juź 3 zabawki sorter do wrzucania klocków więc może taki :
FISHER PRICE WESOLY CHODZIK PCHACZ PIANINKO+GRATIS (810085378) - Aukcje internetowe Allegro
albo jeździk:
CHICCO QUATTRO JEŹDZIDEŁKO 4w1 NAJTANIEJ OKAZJA! (817733893) - Aukcje internetowe Allegro
Chodzik Jezdzik Pchacz Lew L4511 Fisher Price !!! (811512899) - Aukcje internetowe Allegro
ma któraś z Was coś z tych rzeczy? Może któryś szczególnie polecacie? I ndalnie wiem czy kupić i pchacz i jeździk...
proszę poradźcie bo już sama nie wiem co mam kupić... Chce kupić pchacz albo jeździk i nie wiem który. Czy jedno i drugie warto czy raczej nie ma sensu?
Fajny jest ten pchacz chicco CHICCO 2009 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 +GRATIS! (811999098) - Aukcje internetowe Allegro ale mała ma juź 3 zabawki sorter do wrzucania klocków więc może taki :
FISHER PRICE WESOLY CHODZIK PCHACZ PIANINKO+GRATIS (810085378) - Aukcje internetowe Allegro
albo jeździk:
CHICCO QUATTRO JEŹDZIDEŁKO 4w1 NAJTANIEJ OKAZJA! (817733893) - Aukcje internetowe Allegro
Chodzik Jezdzik Pchacz Lew L4511 Fisher Price !!! (811512899) - Aukcje internetowe Allegro
ma któraś z Was coś z tych rzeczy? Może któryś szczególnie polecacie? I ndalnie wiem czy kupić i pchacz i jeździk...
Zuzia24
larka jak czytam o cenach pampersow w pl to
i to sie nazywa promocja??? ja ostatnio kupilam w promo pampersy za 212 szt zaplacilam w przeliczeniu na zlotowki niecale 90zl
a moze interes zrobic???

a moze interes zrobic???

aga221122
mama Jurandzika :))
ziuzia ja jestem za interesem pieluchowym:-):-):-).
reklama
Zuzia24
Aga jak bedzie taka promocja jeszcze to ja chetnie wysle tylko nie wiem ile kosztowalaby paczka bo jeszcze nic stad nie wysylalam do PL paczka ;-)ale mysle ze i tak by sie oplacalo przy wiekszej ilosci 

Podziel się: