reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Mieliśmy podobną zabawke ale ja szybko rozmontował. Zacząl wyjmować z góry zwierzątko to mu szybko zabrałam, gdyż się bałam że może to połknąć. Było to może w wielkości orzecha laskowego.

czesc dziewczyny!

proszę poradźcie bo już sama nie wiem co mam kupić... Chce kupić pchacz albo jeździk i nie wiem który. Czy jedno i drugie warto czy raczej nie ma sensu?
Fajny jest ten pchacz chicco CHICCO 2009 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 +GRATIS! (811999098) - Aukcje internetowe Allegro ale mała ma juź 3 zabawki sorter do wrzucania klocków więc może taki :
FISHER PRICE WESOLY CHODZIK PCHACZ PIANINKO+GRATIS (810085378) - Aukcje internetowe Allegro

albo jeździk:
CHICCO QUATTRO JEŹDZIDEŁKO 4w1 NAJTANIEJ OKAZJA! (817733893) - Aukcje internetowe Allegro

Chodzik Jezdzik Pchacz Lew L4511 Fisher Price !!! (811512899) - Aukcje internetowe Allegro

ma któraś z Was coś z tych rzeczy? Może któryś szczególnie polecacie? I ndalnie wiem czy kupić i pchacz i jeździk...

My mamy ten pierwszy Chicco, dostaliśmy po kuzynce i jest rewelacyjny. Ma dużo różnych fajnych opcji.

Dziewczyny w Tesco kupiłam wczoraj po promocji Pampersy 2x82 (dwie normalne paczki które maja +50%) za 99,90 zł

Ostatnia edycja:
larka jak czytam o cenach pampersow w pl to :szok:i to sie nazywa promocja??? ja ostatnio kupilam w promo pampersy za 212 szt zaplacilam w przeliczeniu na zlotowki niecale 90zl
a moze interes zrobic???:-p

Właśnie też przeglądałam pchacze na allegro.I też nie wiem który wybrać.Na pewno mam już upatrzony garnuszek i stolik.

reklama
Aga jak bedzie taka promocja jeszcze to ja chetnie wysle tylko nie wiem ile kosztowalaby paczka bo jeszcze nic stad nie wysylalam do PL paczka ;-)ale mysle ze i tak by sie oplacalo przy wiekszej ilosci :sorry:

Do góry