reklama
U nas jumbo packi pampersa (70szt. ??) po 49,99. My tam kupujemy lidlowskie tourjois i tez sa super...no bez przesady, to nie jest juz malutkie dziecko i nic mu sie nie stanie jak posiedzi w tanszym, a rownie dobrym pampku za 27zeta za paczke.
aga221122
mama Jurandzika :))
yawla ja kupuję najtańsze, jak się trafi okazja na pieluchy "lepszej" marki to kupuję. Ale hagisów już nigdy nie kupię. A te z lidla są chyba najlepsze, biedronkowe i rossmanowskie są gorsze.
maran-atha
Fanka BB :)
Odnosnie pieluch to ja też już kupuje co tam mi akurat podejdzie cenowo i Alicji nic nie jest 
mikimauro
A ja Wam powiem,ze na początku zeszłego tygodnia wpadłam do tesco po pieluchy. Jużz daleka upatrzyłam pake 4+, cap ją i tylko po zupke dla Maxa i do kasy.Niie wiem czy Wy tez macie problem z tym rozmiarem, ale u mnie 4+ ciagle nie mają. W domku przewijam Maxa i patrze na te pieluchy, ooo zmienili troszke nadruk
, fajnie, ale odkładam pampki na szafke, a tam pieluszki made in tesco
;-):-)ale sie wściekłam,minoł tydzień a ja nadal je uzywam i nie są najgorsze, nie przesikuja, ale wydajemi sie ze pampersa sąbardziej miękie i bardziej chłonne.

pbg
mama Zuzanki ;)
Ja kupuję różnie, ale przeważnie Pampersa, bo najbardziej wydajne są. 4+ Zuzia nosi suche przy tyłku nawet 8h, no i rzeczywiście nie odparzają. Rossmanowe po 3h robią się paskudnie wilgotne i mała ma po nich cały tyłek w krostach. W UK natomiast Pampersy są przystępne cenowo, więc nie chce mi się kombinować.
reklama
maltanka
U nas jumbo packi pampersa (70szt. ??) po 49,99. My tam kupujemy lidlowskie tourjois i tez sa super...no bez przesady, to nie jest juz malutkie dziecko i nic mu sie nie stanie jak posiedzi w tanszym, a rownie dobrym pampku za 27zeta za paczke.
a ja dzisiaj się przeszłam do biedronki zobaczyć te pampersy "dada" czy jakoś tak. i przeliczyłam cenę na pampersy na jedną sztukę i wcale nie wychodzi bardzo taniej

A ja sie trzymam pampersow,bo super nam przypasowaly Nigdy nie uzywalismy zadnych innych pieluch![]()
ja też trzymam się pampersów

a jakie kremu używacie do tyłeczków waszych dzieci? Bo ja sudocrem.
ja bephanten. kiedyś używałam Nivea krem przeciw odparzeniom, ale mały po jednym dniu stosowania dostał krostek takich pęcherzykowatych.
Podziel się: