reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Zuzia to my tu się zapiszemy na listę pieluchową i będziesz nam potrzebującym wysyłać;-);-)
my przeważnie kupujemy w realu, za 2x62 pampków 4+ ostatnio mężuś dał 80zł:-)

reklama
U nas jumbo packi pampersa (70szt. ??) po 49,99. My tam kupujemy lidlowskie tourjois i tez sa super...no bez przesady, to nie jest juz malutkie dziecko i nic mu sie nie stanie jak posiedzi w tanszym, a rownie dobrym pampku za 27zeta za paczke.

A ja Wam powiem,ze na początku zeszłego tygodnia wpadłam do tesco po pieluchy. Jużz daleka upatrzyłam pake 4+, cap ją i tylko po zupke dla Maxa i do kasy.Niie wiem czy Wy tez macie problem z tym rozmiarem, ale u mnie 4+ ciagle nie mają. W domku przewijam Maxa i patrze na te pieluchy, ooo zmienili troszke nadruk:eek:, fajnie, ale odkładam pampki na szafke, a tam pieluszki made in tesco:shocked2::-p;-):-)ale sie wściekłam,minoł tydzień a ja nadal je uzywam i nie są najgorsze, nie przesikuja, ale wydajemi sie ze pampersa sąbardziej miękie i bardziej chłonne.

Ja kupuję różnie, ale przeważnie Pampersa, bo najbardziej wydajne są. 4+ Zuzia nosi suche przy tyłku nawet 8h, no i rzeczywiście nie odparzają. Rossmanowe po 3h robią się paskudnie wilgotne i mała ma po nich cały tyłek w krostach. W UK natomiast Pampersy są przystępne cenowo, więc nie chce mi się kombinować.

Ja ostatnio kupuję hagisy w biedronce za nie całe 40 zł starczają na więcej niż tydzień. a jakie kremu używacie do tyłeczków waszych dzieci? Bo ja sudocrem.

reklama
U nas jumbo packi pampersa (70szt. ??) po 49,99. My tam kupujemy lidlowskie tourjois i tez sa super...no bez przesady, to nie jest juz malutkie dziecko i nic mu sie nie stanie jak posiedzi w tanszym, a rownie dobrym pampku za 27zeta za paczke.

a ja dzisiaj się przeszłam do biedronki zobaczyć te pampersy "dada" czy jakoś tak. i przeliczyłam cenę na pampersy na jedną sztukę i wcale nie wychodzi bardzo taniej :no:, poza tym tych biedronkowych jest w paczce mniej (54 szt.), a pampersów Jumbo Pack 70 szt. my używamy rozm. 4.

A ja sie trzymam pampersow,bo super nam przypasowaly Nigdy nie uzywalismy zadnych innych pieluch:tak:

ja też trzymam się pampersów:tak:.ostatnio kupiłam Huggies bo były w promocji, ale nie jestem zadowolona. są chłonne i nie przemakają, ale są twarde.

a jakie kremu używacie do tyłeczków waszych dzieci? Bo ja sudocrem.

ja bephanten. kiedyś używałam Nivea krem przeciw odparzeniom, ale mały po jednym dniu stosowania dostał krostek takich pęcherzykowatych.

Do góry