reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

ja raz kupiłam huggiesy i małemu się tyłek od razu robił czerwony i zostaliśmy przy pampersach:-) teraz od siostry K. dostaliśmy Dada i zobaczymy jak się sprawdzą:-)
agi ja mam sudocrem. używam w razie potrzeby:-)

reklama
My pieluszki używamy z lidla a do dupki czasami nic ale ostatnio mała miała dupkę odparzoną to bepanthen pomógł:-) sudocrem nie pomógł

martusia fajna ta mata i nawet cena ciekawa

my jedziemy cały czas na Huggiesach i jestem zadowolona .Kupuję w promocji 72 szt za 41,99 w Tessco i starcza nam na m-c .Niko mało sika , no i udaje mi się często go natrzymać na nocniczku także 2 pieluszki na dobę starczą .Teraz dałam namówić się M na kupno pieluch tesscowych o kurcze jaki szajs nigdy więcej . Jakoś muszę je zużyć ale to mi chyba wieki zajmie. Do pupy smarowania używamy całusków mamy ( znowu poetycka dusza się we mnie obudziła):laugh2::laugh2:

Martussa ekstra mata. Też kupiłam tę ze wzorem nr dwa. Mam nadzieję że cena nie jest proporcjonalna do jakości.
U nas po hugisach też czerwona pupa. Pampersy nr 5 są ekstra jak dla mnie. W każdym przedziale wagowym inne pieluchy się sprawdzały. Do pupy jak najbardziej sudocrem, czasem linomag, i dobra jest jeszcze taka ekologiczna maść z koniczynką czy czymś takim.

Jolek- właśnie cena jest zachęcająca, a babcia chce jakiś drobiazg na mikołaja zakupić, więc może to jej zlecę?:-)

Antar- jak już dojdzie mata, pochwal się, proszę wrażeniami :):tak:

Jakoś nie mam przekonania do fisherowych zabawek- są ładne, ale bardzo drogie i w tej chwili nie stać nas na nie:-( obawiam się, że Hanka szybko się znudzi i kasa zostałaby wywalona w błoto... szukam właśnie jakiejś tańszej alternatywy- zabawki, która się świeci, coś tam sie rusza, puka stuka i tra la la- no takie tam cudeńka:cool2:

reklama
Do góry