reklama
U nas jumbo packi pampersa (70szt. ??) po 49,99. My tam kupujemy lidlowskie tourjois i tez sa super...no bez przesady, to nie jest juz malutkie dziecko i nic mu sie nie stanie jak posiedzi w tanszym, a rownie dobrym pampku za 27zeta za paczke.
aga221122
mama Jurandzika :))
yawla ja kupuję najtańsze, jak się trafi okazja na pieluchy "lepszej" marki to kupuję. Ale hagisów już nigdy nie kupię. A te z lidla są chyba najlepsze, biedronkowe i rossmanowskie są gorsze.
maran-atha
Fanka BB :)
Odnosnie pieluch to ja też już kupuje co tam mi akurat podejdzie cenowo i Alicji nic nie jest 
mikimauro
A ja Wam powiem,ze na początku zeszłego tygodnia wpadłam do tesco po pieluchy. Jużz daleka upatrzyłam pake 4+, cap ją i tylko po zupke dla Maxa i do kasy.Niie wiem czy Wy tez macie problem z tym rozmiarem, ale u mnie 4+ ciagle nie mają. W domku przewijam Maxa i patrze na te pieluchy, ooo zmienili troszke nadruk
, fajnie, ale odkładam pampki na szafke, a tam pieluszki made in tesco
;-):-)ale sie wściekłam,minoł tydzień a ja nadal je uzywam i nie są najgorsze, nie przesikuja, ale wydajemi sie ze pampersa sąbardziej miękie i bardziej chłonne.
, fajnie, ale odkładam pampki na szafke, a tam pieluszki made in tesco
;-):-)ale sie wściekłam,minoł tydzień a ja nadal je uzywam i nie są najgorsze, nie przesikuja, ale wydajemi sie ze pampersa sąbardziej miękie i bardziej chłonne.pbg
mama Zuzanki ;)
Ja kupuję różnie, ale przeważnie Pampersa, bo najbardziej wydajne są. 4+ Zuzia nosi suche przy tyłku nawet 8h, no i rzeczywiście nie odparzają. Rossmanowe po 3h robią się paskudnie wilgotne i mała ma po nich cały tyłek w krostach. W UK natomiast Pampersy są przystępne cenowo, więc nie chce mi się kombinować.
reklama
maltanka
U nas jumbo packi pampersa (70szt. ??) po 49,99. My tam kupujemy lidlowskie tourjois i tez sa super...no bez przesady, to nie jest juz malutkie dziecko i nic mu sie nie stanie jak posiedzi w tanszym, a rownie dobrym pampku za 27zeta za paczke.
a ja dzisiaj się przeszłam do biedronki zobaczyć te pampersy "dada" czy jakoś tak. i przeliczyłam cenę na pampersy na jedną sztukę i wcale nie wychodzi bardzo taniej
, poza tym tych biedronkowych jest w paczce mniej (54 szt.), a pampersów Jumbo Pack 70 szt. my używamy rozm. 4.A ja sie trzymam pampersow,bo super nam przypasowaly Nigdy nie uzywalismy zadnych innych pieluch![]()
ja też trzymam się pampersów
.ostatnio kupiłam Huggies bo były w promocji, ale nie jestem zadowolona. są chłonne i nie przemakają, ale są twarde.a jakie kremu używacie do tyłeczków waszych dzieci? Bo ja sudocrem.
ja bephanten. kiedyś używałam Nivea krem przeciw odparzeniom, ale mały po jednym dniu stosowania dostał krostek takich pęcherzykowatych.
Podziel się: