reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
habcia ja kupilam ten kombinezon w Carefor Czyzyny ale bylko kilka ostatnich sztuk wiec nie mialam w czym wybierac. Wzielam kolor pomaranczowy :shocked2: Z tego co wiem ty masz blizej siebie inne Carefoury to moze w nich bedziesz miala wiekszy wybor :tak:

Mimo iz kolor nie za bardzo mi sie podoba to wole wydac mniej za ubranie w ktorym maly tylko ze dwa miesiace pochodzi.

habcia to ja kupilam jeszcze jednoczesciowy z rekawiczkami i odpinanymi bucikami :tak: szukalam tez dwuczesciowych ale nie znalazlam odpowiednich ani w Auchan ani Carefour :no: Tylko w Realu nie patrzylam :-p
Ta zime jakos przechodzi w jednoczesciowym :tak: a za rok chyba wiecej kasy przyszykuje na dwuczesciowy bo w sklepach niedaleko mnie sa za ok 100zl takie :tak: albo poprosze rodzine zeby mi z Angli wyslala :tak:

Kombinezon mam też jednoczęściowy z odpinanymi nóżkami. A poza tym kurteczkę po prostu. Dziś było u nas 5 stopni, ale bez wiatru, śniegu i z pięknym słońcem - Zuzia w samym ciepłym swetrze chodziła (zresztą jak reszta dzieciaków i ja też). Za to wczoraj wiatr był taki, że i ten nasz niby ekstra ciepły kombinezon nie dawał rady a stopni tylko -1 tu było. Współczuję wam teraz tych -15 :no:

agi0506 fajne ja mam takie drewniane Zosi się podoba twoje ma ten plus że ma pasy bo u mnie Zosia to nie usiedzi w krzesełku spokojnie

kupiłam Zosia ten kubek ostatnio KUBEK LOVI 360 MINI SUPER CENOWA PROMOCJA!!! (846780239) - Aukcje internetowe Allegro no i nie umie z niego pic narazie Jak nie ma tej gumy to pije ale jak wsadzę tą gume to nie umie zassac ale fajny jest lata z nim po całej podłodze i nic nie kapie Ciekawe kiedy się nauczy pic:rolleyes2:

reklama
Do góry