reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

elwis_m ona po prostu chcialaby, zebysmy kupili tradycyjne, drewniane i byc moze dlatego tak mowi. Zreszta ona zawsze mowi, ze "OGLADALA W TV" zeby poprzec swoje pomysly.
A materac to jaki? Gryka-pianka-kokos? A moze jakis inny?

reklama
elwis_m ona po prostu chcialaby, zebysmy kupili tradycyjne, drewniane i byc moze dlatego tak mowi. Zreszta ona zawsze mowi, ze "OGLADALA W TV" zeby poprzec swoje pomysly.
A materac to jaki? Gryka-pianka-kokos? A moze jakis inny?

ja kupowałam gryczano-kokosowy i jest ok.

a na teściowe nie ma rady... ;-);-);-);-), choć na swoją nie narzekam :-).

elwis_m chodzi mi w tej chwili o drewniane lozeczko. Czy takie z opuszczanym bokiem jest praktyczniejsze od takiego zwyklego, czy to tylko takie pitu-pitu? :)))Moze ktoras z mam cos doradzi.

klaudiakiwi, może wystarczy z wyjmowanymi szczebelkami. materac tez mam gryczano - kokosowy. Ogolnie to nie jestem za dobrym doradcą zakupowym...też mam mętlik w głowie co kupić.

Golimek ja tez mysle, ze szczebeleki powinny byc wyjmowane tylko nie wiem czy ten opuszczany bok to jest przydatna rzecz :confused:
Powtorze swoje pytania co do wozka. Czy wybrac taki wszystko w jednym czy dwa rozne? Moja psiolka mowi, ze w tych wszystko w jednym to gondola jest troche za mala jak pozniej dzieciaczek porosnie. Co o tym sadzicie?
Ja mieszkam w domku jednorodzinnym, wiec nie ma problemu z winda a na osiedlu sa wszedzie chodniki, lepsze lub gorsze ale sa, a do tego do "miasta" to trzeba dojechac samochodem, wiec raczej powinnismy sie zaopatrzyc w fotelik samochodowy. Czy w takich 4w1 lub 3w1 zestawach, to sa wlasnie typowe foteliki samochodowe?
Jaki radzicie kupic dziewczyny? Pomozcie!
Buziaki:-)

Golimek ja tez mysle, ze szczebeleki powinny byc wyjmowane tylko nie wiem czy ten opuszczany bok to jest przydatna rzecz :confused:
Powtorze swoje pytania co do wozka. Czy wybrac taki wszystko w jednym czy dwa rozne? Moja psiolka mowi, ze w tych wszystko w jednym to gondola jest troche za mala jak pozniej dzieciaczek porosnie. Co o tym sadzicie?
Ja mieszkam w domku jednorodzinnym, wiec nie ma problemu z winda a na osiedlu sa wszedzie chodniki, lepsze lub gorsze ale sa, a do tego do "miasta" to trzeba dojechac samochodem, wiec raczej powinnismy sie zaopatrzyc w fotelik samochodowy. Czy w takich 4w1 lub 3w1 zestawach, to sa wlasnie typowe foteliki samochodowe?
Jaki radzicie kupic dziewczyny? Pomozcie!
Buziaki:-)

w takich 3w1 są foteliki (gondola+spaceróka+fotelik) i moiecznie trzeba się w fotelik zaopatrzyć. czasami ze szpitala nie chcą wypuszczać jak fotelika nie ma....
ja bym nie kupowała osobno wózka głębokiego, a osobno spacerowki, tylko właśnie 3w1
przykładowo
coneco V3 GONDOLA + MAXI TORBA + FOTELIK + GRATISY (437301465) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry