reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Tutaj w IE jest ten piesek w Polskiej wersji.Moj Szymek dostal od znajomych:tak:.
Jak narazie sie go boi:-D
A i podobno tu taniej wychodzi niz w PL
znalazłam takiego misia, jest podobny do tego pieska. ewelcia masz racje właśnie siedze na allegro, zdecydowanie w Polsce jest drozej, ale tak sobie myśle ze tesciowa jak ma mi przywieżć jakieś śpiochy z rynku to niech mi misiola przywiezie,
ten miś podoba mi się, nie mam nic takiego po Majce, a i jak już szperam po allegro to wkleje Wam link fajnej zabawki, ten wózeczek ma odpinaną płytę grającą więc jest dla dziecka praktycznie od siedzącego do już chodzącego, Majak nadal się nim bawi- polecam
SUPER EDUKACYJNY JEZDZIK FIRMY VTECH (641178795) - Aukcje internetowe Allegro
ta firma vtech jest niesamowita, zabawki- niezniszczalne, telefonik i piłka, wieżcie mi przezyją wszystko, każdy upadek- rewelacja
VTECH kula do raczkowania światło dźwięki (645119669) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ten misio też super, różni się od szczeniaczka tylko wyglądem i tym ekranikiem na brzuszku :)
nas kulą do raczkowania też się zastanawiam, ale sama nie wiem...my mamy ten pociąg cyrkowy fisher price, który jeździ to zanim równie dobrze może chodzić :p

Jest taki wybór zabawek że naprawdę dziewczyny nie łatwo wybrać ;-)
Moja siostra dała troszkę kasy na prezenty dla dzieci i myślałam o macie, bo tak naprawdę od 3ciego m-ca a nie od noworodkowego wieku dzieci się nimi interesują. Ale nie mogłam się zdecydować.. No i w końcu pomyślałam o czymś na dłużej dla Niki, dołożyliśmy kasy i oto efekt moich rozmyślań ;-) PLAYSKOOL Mata+Domek Niespodzianek MałegoOdkrywcy (642236659) - Aukcje internetowe Allegro

widzę że szalejecie z zakupami. Ja nic z zabawek dla Juranda nie kupuje. Na teraz zabawki to grzechotki, a w sumie bawi się tylko jedną, która idealnie pasuje do jego rączki. Już Julce kupowaliśmy zabawki na zaśkę i teraz nie ma co jej kupić z jakiś okazji. Nawet ubranek ma miliony. Więc na przyszłość nie kupuje zabawek. Poza tym ma dużo zabawek od Julki a wydawanie fortuny na to żeby dziecko pobawiło się 10min dziennie to dla mnie za duże wydatki. I tak jeszcze minie dużo czasu jak zacznie się sam bawić, ja muszę się z nim bawić więc, pokazywać, mówić. Rzucony w kąt nie chce się bawić :-):-):-)

dokladnie tez tak uwazam, my tez nie szalejemy z zabawkami, ma mate edukacyjna, jakas grzechotke, ciotka ma przysłac karuzelke nad łożeczko i tyle i uwazam ze to w zupelnosci wystarczy, jak cos to i tak ja sie z nia bawie, opowiadam, czytam, spiewam, tancze;-) i mała jest przeszczesliwa ze mama robi z siebie wariatke:-D

hehe u nas nawet karuzela nie działa. Jurand się wkurza tylko jak ją włączę, bo mu coś nad głową fruwa a on tego dotknąć nie może. Woli pomacać to coś czym karuzela jest przymocowana do łóżeczka. Jego ulubione zabawy to właśnie macanie, dotykanie, huśtanie się na huśtawce, tańce, ruszanie dupką:-D:-D:-D

reklama
Megusek fajna ta mata z domkiem.

My zabawek nie kupujemy wcale, bo mamy mnóstwo po Ingusi, a ona wcale nie niszczy rzeczy, także wygladają jak nowe. Fajne bardzo są zabawki z Kiddieland i Tiny Love. Mamy na przykład taką zabaweczkę i Inga bawiła się nią baaardzo długo TINY LOVE MUZYCZNA UKŁADANKA SŁONIK INTERAKTYWNA (635856078) - Aukcje internetowe Allegro ale to na później. Z drugiej strony mamy tez taka kule i Inga jej nawet nie dotknęła **INTERAKTYWNA PIŁKA **Tiny Love** Wys GRATIS ** (624163729) - Aukcje internetowe Allegro mimo, że mi wydawała się rewelacyjną zabawką.

Do góry