reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

a mam pytanko do Was czy ten fotelik jest przeznaczony dla takiego maluszka jak nasze ktore same jeszcze nie potrafia siedziec????
moim zdaniem jeszcze za wczesnie jest przesadzanie dziecka z fotelika -nosidelka na zwykly fotelik samochodowy. ja Maji kupie fotelik dopiero jak zacznie sama siedziec i to tez nie od razu bo to ze wage do fotelika osiagnie to nie oznacza ze fizycznie jest przygotowana na jazde.

reklama
mary nie wiem czy dobre bo jakos u nas komarow nie zawiele i nie bylo jak wyprobowac ja kupilam i mysle ze dziala polecila mi to tez przyjaiolka i jest zadowolona sa i do kontaktu i na baterie ja mam do kontaktu ale czasem zaluje ze nie kupilam na baterie bo jak ide do lasu to muszki meszki roznej masy podlatuja i chialabym je potraktowac ultradzwiekiem co by nie musiec odganiac :-D;-)

a co to takiego na te komary? :confused: ja wczoraj wieczorem robiłam polowanie na komary i dwa razu obudziłam przez to Mateusza:wściekła/y::wściekła/y:

zuzia24 nie kupilabym synkowi fotelika nieprzystosowanego do jego wieku,a fotelik ten jest dla maluchow od urodzenia do 15 kg i ma kilka regulowanych pozycji,zaczyna sie od pozycji lezacej(w takiej wlasnie przewozimy Gracjanka) a konczy na pozycji pelnej siedzacej:tak:

reklama
Do góry