reklama
agi0506
Fanka BB :)
abc design my mamy taki wózek prezent od dziadków ale bez fotelika samochodowego
Babydesign Group a fotelik taki
ma tez mate edukacyjna i bujak z bajerami ale krotko się bawi tym woli kojec tam ćwiczy
Babydesign Group a fotelik taki
ma tez mate edukacyjna i bujak z bajerami ale krotko się bawi tym woli kojec tam ćwiczy
nifii to ile lat ty chcesz z maym w jednym pokoju mieszkać![]()
do 2-3 roku zycia - puki bedzie spal w swoim lozeczku (tym ktore ma teraz) no a pozniej wielki remont mieszkania i.... moja mama bedzie sie musiala wyprowadzic z mieszkania zebysmy z męzem mogli jej pokoj zajac, no a Maciek zostanie w tym pokoju w ktorym teraz spimy w trojke... Niestety mamy tylko dwa pokoje i 35metrow kwadratowych mieszkania, a mieszkamy w cztery osoby, wiec nie ma na razie innej opcji... Dzidzia musi spac z nami.
pbg
mama Zuzanki ;)
nimfii no to obecność mamy wszystko tłumaczy
myślałam, że z jakichś innych powodów tak planujesz. Ja tak planuję porządny i wielki remont mieszkania w PL, bo układ w nim niefunkcjonalny okropnie, a dałoby się z tego wykrzesać coś bardzo fajnego, mam tylko nadzieję, że spółdzielnia mi się w zmiany układu ścian działowych nie wpieprzy...

My musimy zglaszac w spoldzielni zmiany jakie chcemy wprowadzac przy scianach dzialowych, no i ciezko od nich uzyskac zgode, bo juz dawno chcielismy wyburzyc jedna ze scian
ale kazda spoldzielnia jest inna ;-)
Mieszkanie w ktorym mieszkamy jest moje, bo rodzice mi je przepisali a mama z nami mieszka bo miala nas wesprzec finansowo i nie tylko... Gdybysmy mieszkali w trójke to maly juz dawno mialby swoj pokoik, choć przyznam ze na razie jest mi wygodniej mie łóżeczko obok naszego łóżka, bo jak trzeba wstac kilka razy w nocy to przynajmniej nie musze sie daleko czołgać
Jak staniemy na wlasne nogi to pewnie uda nam sie usamodzielnic. No a jak Maciek bedzie mial 2-3 latka to juz bedzie w stanie pokazac ,a albo nawet powiedziec co w pokoju mu sie podoba a co nie, wiec jakos z nim ustalimy te zmiany
na pewno czeka nas wielki remont 

Mieszkanie w ktorym mieszkamy jest moje, bo rodzice mi je przepisali a mama z nami mieszka bo miala nas wesprzec finansowo i nie tylko... Gdybysmy mieszkali w trójke to maly juz dawno mialby swoj pokoik, choć przyznam ze na razie jest mi wygodniej mie łóżeczko obok naszego łóżka, bo jak trzeba wstac kilka razy w nocy to przynajmniej nie musze sie daleko czołgać

Jak staniemy na wlasne nogi to pewnie uda nam sie usamodzielnic. No a jak Maciek bedzie mial 2-3 latka to juz bedzie w stanie pokazac ,a albo nawet powiedziec co w pokoju mu sie podoba a co nie, wiec jakos z nim ustalimy te zmiany

Ostatnia edycja:
pbg
mama Zuzanki ;)
nimfii no prawda, że co spółdzielnia to inna decyzja. U nas siedzią same staruchy, co niczego nie umieją porządnie załatwić, a ni się dowiedzieć, chyba że chodzi o wzajemną inwigilację sąsiadów
A z mojego mieszkania dwupokojowego można zrobić całkiem przyjemne 3 pokoje, bo niepotrzebnie mam gigantyczną jak na blok kuchnię i korytarz kiszkę. Wystarczyłoby bo kawałku dwóch ścian przesunąć i byłyby całkiem spore 2 oddzielne pokoje i jeden salon(ik) z aneksem kuchennym. Blok nie z płyty, a stary z cegły, więc wątpliwe, że konstrukcja się zaburzy.

Ostatnia edycja:
Ja praktycznie nic nie kupuje bo krzysiek wszystko dostaje w spadku. Właśnie przywlekłam chodzik (taki zwykły bez żadnych bajerów) i huśtawkę. Jeszcze przywleke krzesło do karmienia jak brzdąc mojej siostry "wyrazi zgodę" 
ana545
Mama Gabrysia
ana bajerka myślę że to z tyłu to do przesówania jak dziecko jeszcze nie może samo sięgnąć nóżkami
Jolek fajowskie to jest bo pod nozkam,i ma taki materialik jeszcze sadzam tam Gabrysia on trzyma nozki na tym materialku a ja go woze

Ja praktycznie nic nie kupuje bo krzysiek wszystko dostaje w spadku. Właśnie przywlekłam chodzik (taki zwykły bez żadnych bajerów) i huśtawkę. Jeszcze przywleke krzesło do karmienia jak brzdąc mojej siostry "wyrazi zgodę"![]()
tak samo jak ja

reklama
Podziel się: