reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

fajny fotelik no mój to wypada z naszego ale kupię nowy jak będzie ważył te 13kg co pewnie potrwa jeszcze jakiś czas chyba że będzie tak duży że nie będzie się mieścił to zmienię na inny ale przerasta rówieśników znajomych dziecko urodziło się dłuższe i grubsze a teraz jest krótszy od Miłoszka chociaż tylko dzieli ich 2dni i w szoku byli co Miłosz wyrabiał w przychodni bo to urwis i wiercipięta:)

reklama
Dziewczyny, macie dużo zabawek. A ja dam Wam propozycję na inne ciekawostki dla dziecka.
Jakąś gazetę typu Avanti, żeby było dużo kolorowych rzeczy :)) Jak dam Milence kolorowe pismo to nie mam córki przez minimum godzinę! (tylko najpierw przeczytajcie gazetę, bo niewiele z niej zostanie)
Ostatnio też jak zjadła gerberka umyłam słoiczek, wrzuciłam garść ziaren kaszy gryczanej i zakręciłam. Grzechotka jak ta lala! I jeszcze samą zakrętkę po gerberku (najlepiej dwie). To są najtańsze zabawki a ile dziecku sprawia radości. Jak ją kładę na podłodze i daje jej cały zestaw zabawek to ona i tak sięga po te "domowej roboty". Ale gazeta pobija wszystko!

:tak::tak::tak:

u nas sprawdzaja sie bardo dobrze puste opakowanie po mleczku :tak: Maćko uwielbia kartonowe opakowania i szeleszczace opakowania np po chipsach :-p

telefon :tak: moj ma swoj telefon zabawke wiec na razie daje spokouj naszym komórką :-D no a pilot do TV zastapilam malemu pilotem od radia ;-) przynajmniej nam nie zmienia kanałów w telewizorze w czasie ogladania filmów :-)

Matik jeszcze nie dorobił się swojego telefonu;-) i też dostaaje pilot od radia bo bezpieczniej:-p
larkaa a ten konik wydaje się być fajny i cena nawet nawet. może się skuszę:happy:

dziewczyny, dzieki za polecenie kolorowych gazet - mlody jest wniebowzięty :-) butelka z kaszą w srodku troche go chyba przeraża, ale gazeta pierwsza klasa!

kon tyż fajny - my mamy w tym klimacie słonia - uszy mu szeleszczą, ma jakis bebenek, który brzęczy i w brzuchu tez coś co jakies dźwieki wydaje przy potrzasaniu. młody najbardziej lubi go przekładac przez kolano i trzaskac po tyłku ;-)

reklama
pioloty i telefony to u nas po Kubie tak pogryzione ...a Niki tez zachwycona nimi ;-)

Co do wozkow. Dziewczyny, kazdy kupuje to na co go stac albo podchodzi rozsadnie do wydatkow (tzn nawet jak ma kase kupuje tansze bo po co przeplacac). Watki chwalipiet mozna spokojnie ignorwac ;-)

Do góry