reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Monika - poszperaj wstecz w watku, o ile pamietam larka i pbg pokazywaly sliczne naklejki na sciane :tak:

larka - my mamy duzo zabawek tej firmy, ale dlaczego konik jest "slynny" - o co chodzi?

reklama
Monia ja mam i bardzo jestem zadowolona, wklejałam zdjęcia kilka stron wcześniej.
Mamaflavii od kiedy jestem w ciąży to ciągle czytam w internecie o tym, że konik Sassy to najlepsza zabawka dla dzieci (rzekomo) i jest najchętniej kupowanym prezentem dla dzieci :D

Dziewczyny, macie dużo zabawek. A ja dam Wam propozycję na inne ciekawostki dla dziecka.
Jakąś gazetę typu Avanti, żeby było dużo kolorowych rzeczy :)) Jak dam Milence kolorowe pismo to nie mam córki przez minimum godzinę! (tylko najpierw przeczytajcie gazetę, bo niewiele z niej zostanie)
Ostatnio też jak zjadła gerberka umyłam słoiczek, wrzuciłam garść ziaren kaszy gryczanej i zakręciłam. Grzechotka jak ta lala! I jeszcze samą zakrętkę po gerberku (najlepiej dwie). To są najtańsze zabawki a ile dziecku sprawia radości. Jak ją kładę na podłodze i daje jej cały zestaw zabawek to ona i tak sięga po te "domowej roboty". Ale gazeta pobija wszystko!

A propos zabawek edukacyjnych, znacie moze zabawki i plyty dvd dla niemowlat i dzieci do lat 3 z serii Baby Einstein? Polecam, Flavia uwielbiala i teraz Julianek sie edukuje. Ten konik larkii jest oparty wlasnie na pomyslach Baby Einstein.

A co do papieru - Julianek tez uwielbia rwac co tylko mu wpadnie w rece. :-)

Dziewczyny, macie dużo zabawek. A ja dam Wam propozycję na inne ciekawostki dla dziecka.
Jakąś gazetę typu Avanti, żeby było dużo kolorowych rzeczy :)) Jak dam Milence kolorowe pismo to nie mam córki przez minimum godzinę! (tylko najpierw przeczytajcie gazetę, bo niewiele z niej zostanie)
Ostatnio też jak zjadła gerberka umyłam słoiczek, wrzuciłam garść ziaren kaszy gryczanej i zakręciłam. Grzechotka jak ta lala! I jeszcze samą zakrętkę po gerberku (najlepiej dwie). To są najtańsze zabawki a ile dziecku sprawia radości. Jak ją kładę na podłodze i daje jej cały zestaw zabawek to ona i tak sięga po te "domowej roboty". Ale gazeta pobija wszystko!

tak tak ja też swojemu robię tylko grzechotki to w plastykowych buteleczkach , w kawałki materiału zawiązuję folie gazety i różne szeleszczące rzeczy i też się bawi . Ja nie kupuje zabawek bo brak kasy ale np dostał dwie grające i kilka grzechotek i taką rybkę do wody ale to wsytstko go nudzi a te robione są nie zastąpione no i pieluszka pobija wszystko

Matek tez najchetniej tylko by wszystko rwal:) To prawda ze zabawki domowej roboty przebijają wszystkie inne:) Muszę mu porobic takie grzechotki z butelki i ziaren-super:)
Dzis zamówiliśmy malemu kojec- bedzie spokojniej i przede wszystkim bezpiecznie!!!!

reklama
Zosia też lubi gazety i małe buteleczki z różnymi rzeczami w srodku:-)
ale tego konika już kiedys oglądałam może kupie bo nawet fajny ale nie wiedziałam że taki słynny

chciałam małej kupic ten garnuszek fischera bo niby fajny ale do niego jest tylko 5 klocków.NIe jest to trochę mało?:confused:

No i powoli rozglądamy się za fotelikiem bo w grubszym ubraniu to Zosii juz będzie bardzo niewygodnie w 0-13.W sklepie pollecili mi ten fotelik CONECO ZENITH +pokrowiec+2zasłonki+KURIER (717263165) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry