reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

A ja mam na to patencik:-D...daje jej smoczka do buzi i nic wtedy do dzioba nie wlozy ... ubaw ma przy tym niesamowity, najlepiej lubi drzec na male kawaleczki :-)

:tak: tez daje smoczek, ale wystarczy chwila nieuwagi zeby go wyplul i juz probowal pociamkac "smaczniejszy" papier :-D

ardzesh ja dostaje tanie ubranka od rodziny z Angli :tak: oni nowe i uzywane ubrania moga kupic za bezcen na tzw car bootach o ktorych juz kiedys pisalam :tak:
no a w Polsce to ja zaopatruje sie w Realu, bo tam maja nieraz naprawde dobre promocje, oprucz tego niedaleko mam hurtownie rzeczy niemowlecych i tez sa ceny przyzwoite ;-)
tak samo ciucholandów albo komisow dzieciecych mam sporo na okolo ale w nich juz tak bardzo sie nie oplaca kupowac:tak:

reklama
ja też gazet raczej staram się nie dawać bo zaraz jest w buzi i sposób lajfik ze smoczkiem też odpada bo młody akceptuje smoka tylko do spania:happy2: a od kiedy zaczął pełzać to najlepszymi zabawkami są nasze kapcie i uchwyty od szafek, ewentualnie wszystko inne co znajdzie się na podłodze:-p

no z tymi gazetami to ja już pisałam , że zawiązuję w szmatki no i chociaż weźnie do buzi to nie szkodzi , a w rączkach szeleści i jest wiele radochy

no ja to jeszcze długo nie będę po sklepach szukała ciuszków . Ale jak będę musiała to u nas jest sporo ciucholandów z przystępnymi cenami i nawet tak z ciekawości kiedyś zajrzałam do PEPCO tam też można coś wybrać za grosze

Ardzesh- w Katowicach, na Korfantego buszuje jak już tam jestem:-)to moje zdobycze:tak:

12 września sklep wymienia towar na jesienno-zimowy- chyba podjadę 14, zapraszam, może pobuszujemy we dwie??:rofl2::rofl2:

Załączniki

• IMG_2107.jpg
    IMG_2107.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 80
martussa - z chęcią się spotkam, ale nie wiem czy na wyprzedaży. Dziś dostałam 4 dupne reklamówki ciuszków od znajomej. Jeszcze nie przeglądnęłam co i jak, ale jeśli pasują, to Mila będzie mieć więcej ciuszków niż ja w całym moim życiu ;-):-D Oczywiście ciuszki są do oddania, ale ta ilość :szok:

tu też w końcu nadrobiłam :tak:
Mrtussa szkoda, że ja nie jestem ze Śląska, bo szperać po sklepach to ja uwielbiam :-)
piszecie o rankingu zabawek... no mój telefon już dzwoni nieco ciszej po zetknięciu z małą lwicą, która pośliniła go dokumentnie, choć ma swój ;-) gazety czy nie daj Boże ważnego listu też nie da rady z nią na kolanach przeczytać :-D teraz na topie jest zwykły pluszowy Kubuś Puchatek, którym rzuca i się siłuje oraz nieprzerwanie klawiatura i kabelki przy komputerze

chcę kupić spacerówkę, nawet nie wiedziałam, że tak szybko to nastąpi. Możecie mi coś doradzić. Od wózka oczekuję: wygodny dla dziecka, oparcie rozkładane na leżaka, duży kosz pod wózkiem, lekki, mały jak się złoży, rączkę z przodu żeby miało czarną albo w folii. I nie wiem co jeszcze.

chcę kupić spacerówkę, nawet nie wiedziałam, że tak szybko to nastąpi. Możecie mi coś doradzić. Od wózka oczekuję: wygodny dla dziecka, oparcie rozkładane na leżaka, duży kosz pod wózkiem, lekki, mały jak się złoży, rączkę z przodu żeby miało czarną albo w folii. I nie wiem co jeszcze.

ja sie dołącze, tylko jeszcze dodam jeden punkt: w rozsądnej cenie ;-)

reklama
Do góry