reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

chcę kupić spacerówkę, nawet nie wiedziałam, że tak szybko to nastąpi. Możecie mi coś doradzić. Od wózka oczekuję: wygodny dla dziecka, oparcie rozkładane na leżaka, duży kosz pod wózkiem, lekki, mały jak się złoży, rączkę z przodu żeby miało czarną albo w folii. I nie wiem co jeszcze.

ja sie dołącze, tylko jeszcze dodam jeden punkt: w rozsądnej cenie ;-)
takie rzeczy tylko w erze :-p:rofl2::rofl2::rofl2:

a tak serio to jak chcecie lekka spacerówkę szukajcie na piankowych kołach, co do rozkładania na zupełnie płasko to ja mam i spacerówkę i parasolkę i żaden na poziom się nie kładzie. Szukajcie..a znajdziecie ;-)

reklama
ja polecam tą która kupiłam:) spełnia wszystkie Wasze wymagania..kupiłam ją bo tego samego oczekiwałam co Wy:) jest lekka..ma przednie skrętne koła..rozkłada się na płasko..ma mega wielki kosz na zakupy no i jest tania:tak: jedyna jej wada to, że nie ma amortyzatorów..na początku mi to przeszkadzało ale juz się przyzwyczaiłam i jest ok..nie zamieniłabym jej na inną:tak: ale tymczasowo nie ma jej na allegro ale może jeszcze będzie;-)
Herlag ANCONA 2 kolory LEKKA SPACEROWKA -40% (691399376) - Aukcje internetowe Allegro

Mysia prezentuje się super:tak::tak::tak:tylko w Polsce chyba nie można go kupić:sorry: zapomniałam tam dodać, że w tym moim wózka też jest możliwość aby dziecko jechało przodem lub tyłem do kierunku jazdy:tak:

Mysia prezentuje się super:tak::tak::tak:tylko w Polsce chyba nie można go kupić:sorry: zapomniałam tam dodać, że w tym moim wózka też jest możliwość aby dziecko jechało przodem lub tyłem do kierunku jazdy:tak:
Ewelinka wlasnie ta przekladana raczka byla dla mnie bardzo istotna przy wyborze wozka Nie wytrzymalabym chyba gdybym nie mogla miec malego skierowanego do siebie,a na to zeby synek byl skierowany przodem do kierunku jazdy przyjdzie jeszcze czas:tak::-)poki co glownym widokiem spacerowym dla Gracjanka jest mamusia:-D

Ewelinka wlasnie ta przekladana raczka byla dla mnie bardzo istotna przy wyborze wozka Nie wytrzymalabym chyba gdybym nie mogla miec malego skierowanego do siebie,a na to zeby synek byl skierowany przodem do kierunku jazdy przyjdzie jeszcze czas:tak::-)poki co glownym widokiem spacerowym dla Gracjanka jest mamusia:-D
u nas dokładnie tak samo:tak::tak::tak:

nimfii no to ja gratuluję i z zazdroszczę tych pomocników - ja muszę WSZYSTKO nosić sama na 2 piętro. Poza wózkiem na dół śmieci, do góry zakupy... Jakieś 16 kg za każdym razem lub po 2 kursy czyli zamiast 50 schodów - 150 :-:)rofl2: najbardziej mnie wkurza, że nie chudnę od tego, a powinnam :-(

w temacie spacerówki, to bardzo podoba mi się ta Ewelinki ale czy ona nie jest za mało zabudowana na zimę?

ja kupilam spacerówke coneco saturn
SPACERÓWKA CONECO SATURN 2009 - SUPER GRATISY !!! (721175420) - Aukcje internetowe Allegro

najmniejsza i najlżejsza to ona nie jest, ale szwagierka kupila cos za 200zł i
jej sie szybko rozpadło. ta mam na razie 2 tygodnie i jest ok :-D minusem jest to,ze ma wasko rozstawione kolka i buty sie obijaja - trzeba waska stawiac stopy. ja jestem wysoka i troche jak dla mnie za nisko ma raczki. to sa chyba jedyne minusy. szukalam czegos co bedzie w miare solidne i lekkie i da sie rozlozyc do leżącej pozycji i zmiesci sie bez problemu do bagaznika. folia jest wyłozone miejsca na nogi i raczka. i fajne ma to,ze buda sie rozpina i rozklada i rozklada do przodu, wiec jak mocno wieje albo swieci słonce prosto w twarz dziecka mozna nia ładnie zaslonic

reklama
Do góry