reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Dzieki miki:-) Taaaaaaaaaaki buziol dla Ciebie.:-)

Spodobal mi sie ten quinny zapp, tylko on troche waski, ale przymierze malego w jakims sklepie i zobaczymy.:-)
Znalazlam jeszcze cos takiego, jest o polowe tanszy, ale nie wiem, czy warto ryzykowac kosztem jakosci. Wózek spacerowy Lira 3 Euro-Cart Ale ma tez siedzisko szersze od zappa o 8 cm, barierke, pokrowiec na nozki:sorry:
zapp jest mega szeroki, chciałam przed maclarenem go kupic, ale właśnie przez to ze był mega szeroki [ i akurat był tylko pink:confused2:]to kupiłam maclarena. A ten wozik co wkleiłaś link to podrubka quinniaka, jest tańszy o grosze dosłownie [ jakieś 30-50euro zależy gdzie] . Ja też go ogladałam, niczym praktycznie sie nie różni, no moze podnózkiem, ale jak bym miała brać, to te 30 eurusków nie robiło by mi róznicy i bym wzieła oczywiście quinny. To jakośc, to quinny, no wiesz, to zajobek

reklama
zapp jest mega szeroki, chciałam przed maclarenem go kupic, ale właśnie przez to ze był mega szeroki [ i akurat był tylko pink:confused2:]to kupiłam maclarena. A ten wozik co wkleiłaś link to podrubka quinniaka, jest tańszy o grosze dosłownie [ jakieś 30-50euro zależy gdzie] . Ja też go ogladałam, niczym praktycznie sie nie różni, no moze podnózkiem, ale jak bym miała brać, to te 30 eurusków nie robiło by mi róznicy i bym wzieła oczywiście quinny. To jakośc, to quinny, no wiesz, to zajobek

Zajobek powiadasz:-D Niom, przymierze mlodego w quinny i zobaczymy, bo wole kupic cos porzadnego.:tak: Co prawda chce kupic dopiero na wiosne, ale zobacze jak sie prezentuje w tym wozie w zimowej kurteczce.:cool2:
Aaaaa, no i chyba mnie ten zapp zauroczyl:sorry::-D

Zajobek powiadasz:-D Niom, przymierze mlodego w quinny i zobaczymy, bo wole kupic cos porzadnego.:tak: Co prawda chce kupic dopiero na wiosne, ale zobacze jak sie prezentuje w tym wozie w zimowej kurteczce.:cool2:
Aaaaa, no i chyba mnie ten zapp zauroczyl:sorry::-D
hahaha... kolejna zarażona tym wozikiem.. haha... ja to strasznie chciałam buzza dla Maxiola, ale moja panna jeszczenie chodziłasamodzielnie i musiałam bliżniakakupić. No ale teraz jak drypta sama to nie przepuszcze. szkoda że go odrazu niekupiłam zamiast tego maclarena, nie słuchała bym teraz gdakania meża.... ale sie nie poddam;-):tak::tak:

reklama
Martuś z tych 3 ja bym wybrała ten: CHICCO FOR ME 2w1 wozek spacerowy PROMO NA SWIETA! (814015060) - Aukcje internetowe Allegro

z wyglądu ten najbardziej mi się podoba

-ma obrotowe koła z przodu i co najważniejsze pojedyncze, (ja mam podwójne i trochę gorzej się prowadzi)
- możliwość regulacji oparcia do pozycji leżącej

ale, nie napisali ile waży (jest tylko napisane, że siedzisko spacerówki montuje się na stelażu, to sądzę, że nie jest lekki)i jaka jest długość siedziska

ja bym najlepiej na Twoim miejscu poszła do sklepu dziecięcego z małą i przymierzyła do wózka, zobaczysz jak się prowadzi, składa itp. a później zamówisz na allegro jak będzie taniej. my kupiliśmy na allegro w "ciemno" wózek głęboki ze spacerówką, nie był tragiczny, ale to nie było to czego oczekiwałam, w efekcie czekałam aby mały będzie sam dobrze siedział i kupiliśmy spacerówkę- ale najpierw oglądałam w sklepie.

ja mam taką: http://allegro.pl/item803362644_wozek_coneco_traper_super_2009_parasolka_wys_0.html

Ostatnia edycja:
Do góry