reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

stolik u nas też nie zdał rezultatu... nie wiem czy to moje dziecko takie szybko nudzace się, czy o co tu chodzi, ale stolik jest dosłownie tylko na 5 minut i tak ze wszystkim... a jeździk?? nie mamy jeszcze, ale nie wiem czy warto kupować bo jak znowu nie zadowoli mojej krolewny to lipa będzie hehehe... dla niej najlepsza zabawka to wlażenie na mamę... czasem sie czymś zajmie ale mama musi byc by na nią włazić i już...

reklama
Miki u nas podbnie na mikolaja skromny prezent,a pod choinke cos konkretnego:-)Szczeniaczek mial byc wlasnie jednym z prezentow gwiazdkowych,ale ze rodzice przyleca na poczatku grudnia to z pewnoscia nie wytrzymam i maly dostanie go na mikolajki,a nawet wczesniej:-)

u nas też tak jak u większości: na Mikołajki jakiś drobiazg, może jakiś samochodzik ten mój rajdowiec dostanie? a pod choinke to już coś konkretniejszego bliżej nieokreślonego;-)

u nas póki co szczeniaczek ani garnuszek na klocuszek się totalnie nie sprawdza
za to jest szał na stoliczek edukacyjny i mamy też taki inny panel grający.

larkaa bierz męża i bawcie się garnuszkiem i szczeniaczkiem :-D:-D:-D, a poważnie, to faktycznie jak się zaczniecie bawić przy Kalinie to masz szanse, że zacznie was naśladować i będzie też się bawić.

Akurat w Mikołajki chcę chrzcić Miłoszka. A tak to też skromny prezent dostanie ode mnie bo nie wiem co reszta rodziny wymyśli. A pod choinkę coś większego, śni mi się stolik nowy z fisher price lub pchacz.

My w ramach mikołaja już kupiliśmy jeździk i jak na razie to porażka. Nijak b nie chce w tym siedzieć, nawet nie patrzy w jego stronę. Za to jak go do pudła włożyłam to było pół h z głowy. Niestety zajmuje ono zbyt duża powierzchnie w naszym m1 i musieliśmy wywalić.

reklama
Do góry