reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

No to wszyscy faceci tacy sami...u nas tez juz sterowane BMW jest...poki co Bartka interesuje jedynie antenka...a tate reszta...na roczek w planach tatowych samochod sterowany, ale taki, w ktorym dziecko siedzi i jedzie..juz obmyslil, zeby sie wszyscy zrzucili i jeden prezent kupili ...cos w tym stylu NOWOŚĆ !!! BMW + pilot + mp3 HURTOWNIA W-WA (839182753) - Aukcje internetowe Allegro ...hm ciekawe kto na te spacery bedzie chodzil...

reklama
yawla Mój mąż napwno Zosia na roczek kupi takie bmw albo podobne na pilota:tak::tak::tak:

jużdawno ma to w planach i ogląda na allegro:tak::happy:

do nas wczoraj doszła paczka od chrzestnego. Niko dostał kojec, ciuszki słonia na baterie co tańczy i śpiewa i pchacz . Oczywiście pchacz zrobił furorę . Guziki przyciski i kółeczka na pierwszym planie ,a słoń jest bllee .Jak go włączyłam to Niko zaczął płakać ,a Skiper(pies) szczekać. Schowany leży i czeka na lepsze czasy

yawla dobrze, że mój męzuś nie widział tego samochodu, bo by mi spokoju nie dał;-) ale też już od dawna mówi, że mu kupi takie coś. ciekawe, czy wtedy da się wygonić na spacer z synem:-)

Super Gracjanek prezencik dostał, ale widze że jest to jak narazie zabawka tatusia.Mój M również myśli o kupnie samochodu sterowanego, ale pierwszy oczywiście on sie musi pobawić. Oj ci tatusiowe to dalej dzieci:))))

To ja się wyłamię. Na razie nie planuję kupować nic z takich pojazdów dla Miłoszka:-) Ale oczywiście myślę o tym żeby kiedyś zakupić bo Miłosz raczej lalkami nie będzie się bawił:-D
Ale sobie zamówiłam dzisiaj w księgarni pod choinkę Pamiętnik Brzyduli:tak:

U nas Alicja też woli samochody od lalek czy przytulaków... w ogóle jej takie rzeczy nie kręca a kupiłam jej ostatnio betoniarke i taki spychacz i jeździ po podłodze i mruczy tak jak to niby samochody hehe... śmiesznie to wyglada, ale ja ponoć jak byłam malutka to też z bartem o autka walczyłam wiec może ma moje zainteresowania :)

reklama
Nie, no najgorzej jak rodzice przenosza swoje marzenia i ambicje na dzieci;-)

:tak: Prawda... Wymarzylam sobie żeby Maciek byl tancerzem i strasznie mnie cieszy jak podskakuje w rytm muzyki bo nadal mam nadzieje ze polubi taniec ;-) Jednak mam nadzieje ze nie stane sie taka zaborcza mama ktora bedzie na sile go do tego pchać :eek:

Kupilismy malemu na prezent kombinezon w Carefour bo juz wyrasta z poprzedniego ktorego dostal do cioci z Angli. Niby rozmiarowka byla 9-12 ale to jest wlasnie to o czym pisalam kilka postow wczesniej :confused2: Poplatane rozmiary :cool: Kombinezon kosztoal 38zl wiec w porownaniu z innymi to prawie za darmo :-D

W paczce z Angli przyszedl prezent dla Macka w postaci sliniaczka światecznego, grajacego z reniferem i napisem "My first Christmas" :-D:-D:cool2: Musze przyznac ze maja tan naprawde świetne dodatki dla dzieci :tak:

Aha a odnosnie zabawek... Moj maż juz znalaz autko chyba streowane i uznal ze to kupimy dziecku za rok na swieta ;-) no a w chwili obecnej Maciek bardzo lubi...bawci sie lalkami :-) Tzn ma dwie lalki ktore byly moje i jedna z nich pelni funkcje ozdobna bo to taka lalka baletnica co tanczy wiec stala sobie na półce. Odkad ja maly wypatrzyl to teraz ciagle do niej ciagnie i chce zeby mu ja dac do zabwy. Druga lalke mamy takiego niemowlaka ktory zamyka i otwiera oczy i na niej dziecko uczy sie pokazywac rozne czesci ciala :tak: Jest zazdrosny jak trzymam ta lalke niemowlaka na rekach :cool2::rofl2:

Do góry