reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Fajny stolik habcia:tak: Opłaca się za tą cenę.
Miłosz już ma stolik fisher price. I on też pod choinkę był.
A co do tego krzesełka to w Elblągu i wogle są tak drogie że na allegro opłaca się kupować. Ale chciałam z pasami bo w przypadku Miłoszka to konieczność.
A właśnie jak ten kubek?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
habcia fajny stoliczek i cena dobra, moje dziecko niestety nie lubi grających zabawek, jak coś świeci to jest super, ale nie daj żeby grało :confused2:
Zuzia pod choinkę dostanie (a raczej już dostała :sorry: tyle że jej wszystkie ciekawsze zabawki w papiery kolorowe zapakuję i położę pod drzewko) "Garnuszek klocuszek" i pchacz-jeździk hipopotam z Fisher Price chciałam inny Playskool ale już wyprzedali :-(
Uparłam się na te pchacze co mogą też być jeździkiem to starczą na dłużej i więcej z nimi zabawy. Ten hipopotam np "zjada" klocki z podłogi, do tego był u nas w promocji i kosztował 15 funtów, czyli ok 65zł :-D

Ostatnia edycja:
my już mamy tyle zabawek, że dość na rok!
co mogę powiedzieć:
nadal najlepiej sprawdza się
- stolik edukacyjny
- grający panel
- konik na biegunach

a najgorsze to
- garnuszek na klocuszek
- na piłeczkową żyrafę nawet nie spojrzy, w ogóle do niej nie podchodzi. Nawet jej schowaliśmy na tydzień i przynieśliśmy znowu do pokoju, to odrazu odwróciła się do niej pupą i poszła :D

a reszta zabawek to takie pośredniaki, od czasu czasu się nimi bawi, jak pchacz, maskotki, grzechotki, mula itd. itp.

larkaa rzeczywicie sporo nazbieralicie, u nas akurat ten garnuszek klocuszek to rewelacja, tak samo jak ślimak co klocki wypluwa, ale muszą cicho grać bo inaczej mała się boi i płacze. Na topie też są non stop książeczki. Wiadomo, że to zależy od wymysłów naszych dzieci :-D

habcia- rewelacyjny ten stolik grający
pbg- fajne prezenty
larka- no to faktycznie troche tych zabawek nazbieralo Wam się.

A ja kupiłam Maxowi stolik grajacy, ale taki bardziej pod pianino, zastrzelcie mnie , ale nie pamiętam już jak wygląda. hahaha... Jak tylko kupiliśmy prezenty to ja je odrazu popakowałam i nie pamiętam jak wygląda Maxa ten stolik- pianinko:eek::eek::eek::eek:. Jak rozpakujemy to sie pochwalimy.:tak:;-):-D

Pochwale sie nieskromnie , ze wczoraj byliśmy kupić dla mnie prezent. tzn miałam sobie wybrać, maz płacił.:-p;-)Zamówiłam u Mikołaja suszarke do włosów, konkretna firma i model, dla dodatkowej pomocy temu mojemu mikołajoiwi, wyciełam nawet zdjęcie z gazety:-p;-):-D co by mi mikołaj nie nawalił i jakiejś z popromocji turystycznej nie kupił. hahaha.....No i kupił, ale że była tańsza niz na fotce ze zdjęcia to jeszcze przyszalałam i kupiłam sobie portwel i okulary przeciwsłoneczne [ firmówki ze szkiełkami, a nie plastikowe]. Tyle że ja nadal nie mam nic dla tego mojego mikołaja, nie wiem co mu kupić. Roba chciał zapalniczke na benzynke, ale ja właśnie walcze z nim żeby rzucił palenie, hmm.. nie mam pomysłu. Doradzcie:-:)-:)-(
Wiecie mamuśki ze ja juz drugi miesiąc nie pale:tak::tak::tak::tak::-):-) i mnie nie ciągnie:no::-):-)

reklama
Do góry