reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

troszkę się nazbierało, a nie wymieniłam jeszcze cyrkowego pociągu Fishera, słonika Plaskolla, szczeniaczka uczniaczka, śpiewającego żółwia Fishera, bączką, bańki wstańki, drewnianych zabawek i klocków, autek jeżdzących i grających i wiele wiele innych :D
masakra :D

mikimauro gratuluje rzucenia palenia!!!!! a co do prezentu dla męża ciężko powiedzieć, każdy lubi co innego, mój zawsze się cieszy z książek i z gier na PS3 :p

reklama
u nas grające zabawki są najlepsze, a jeszcze jak świecą.

Wiecie mamuśki ze ja juz drugi miesiąc nie pale:tak::tak::tak::tak::-):-) i mnie nie ciągnie:no::-):-)

miki no to ogromne ogromne GRATULACJE!!! super. i tak trzymaj

swojej chrześnicy(7msc) kupiłam takie coś SUPER KOSTKA EDUKACYJNA SIMBA DZWIĘK,GRA (849016439) - Aukcje internetowe Allegro młodemu się podobało, więc liczę, że jej też się spodoba.
mój mężuś zażyczył sobie komplet kluczy, o taki PROFESIONALNE KLUCZE MAR-POL108 ELEMENTÓW !! (844189976) - Aukcje internetowe Allegro

Anius kostka fajna. A Twój M i mój to chyba z jednej bajki są.:-) mój też sobie klucze zarzyczył i tylko w takim stylu prezentów sobie szuka:tak:

mary mialam kupic mu taki niekapek ale uznalam tez ze nie ebdzie umial z niego pic bo z ustnika Aventu tez nie chce sprobowac pic :no: zreszta on malo co pije :sorry: kupie mu ten kubek na pierwsze urodziny

halmarta ja w tym roku kupilam mu po prostu kombinezon pod choinke a myslalam tez o innych ubrankach. Nie kupie mu zabawki bo ma ich duzo a i tak jeszcze dostanie od rodziny :tak:Zreszta i tak sie tymi zabawkami nie bawi, ostatnio uwielbia mikser i suszarke do wlosow

U nas zrobili częściowo składkowe na prezenty dla Miłosza. Jeszcze na paczkę czekam z zabawkami ale nie wiem kiedy nasza kochana poczta przyśle. Wiem że ma tam być ten misiek itd. Miłosz lubi garnuszek i stolik najlepiej co gra, w końcu przy muzyce usypia.:-)
Ogólnie ma dużo zabawek i nie które pochowane. Bo nie jest w stanie wszystkimi się bawić.
A co do mnie. U nas kupujemy sobie sami prezenty od kilku lat, bo rodzice nie wiedzą już co nam kupić. Od siory dostane tunikę. Ja sobie kupiłam książkę Pamiętnik Brzyduli bo lubię czytać a poza tym słuchawki z mikrofonem bo są mi bardzo potrzebne jeśli mam być nadal dj radiowy. I jeszcze coś tam dostanę albo sobie kupię.

http://www.romantycy.ugu.pl/index.php fajne radyjko

Ostatnia edycja:
Larkaa a Gabrys sie super bawi zyrafka :-) za to w ogole nie interesuje go cyrkowa ciuchcia fishera ktora Kalina lubi co dziedzius to guscik i bardzo dobrze :tak:,
i roumiem Ciebie bo Gabrys ma tez zabawek juz na rok albo i wiecej , takze juz nie kupuje :-D

A mojemu M kupilam torbe ladna elegancka i sie przyda

Gracjanek znajdzie pod choinka cymbalki fishera
AW09206-7088TPS510064.jpg

i takie cudenko
AW07201-2854TPS199907.jpg

do tego kupilam mu 2 ksiazecki dla maluchow ze zwierzatkami:-)

reklama
No tata Miłosza sprawił mu frajdę:tak: Dostanie duże pudło z drewnianymi klockami, miska polsko-angielskiego,podobną zabawkę do garnuszka tylko bez muzyki itd.:-)

Do góry