Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja je bardzo che bo tego od tesciow po ich dzieciach juz niechce bo ma tylko 1 poziom i wszystkie szczebelki kwadratowe wiec jak sie pochylalam po mala to potem bylam od tych szczebli obolala i obita wiec teraz zaszaleje i sobie kupie takie fajne :-) no i wozek musze kupic nowy bo ten po malej to juz wysluzony na maxa jest hihihihi duzo z mala jezdzilam ;-)zabko naprawde jak tak będziesz musiała latac z łóżeczkiem to to bedzie poprostu wspaniałe rozwiazaniei wogóle bardzo mi sie te łóżeczka paodobają. Też kiedyś chciałam je kupić bo jak do Polski z małymi jezdzilismy to to było super rozwiazanie
ale dziadek się martwił i załatwiał haha Ale wogóle łóżeczko wypasione, że hej i bardzo mi się podoba, że ma też ten przewijak bo wiadomo na początku bardzo praktyczne
U nas już w tradycji zostało, że po pierwszej wizycie idziemy coś symbolicznie kupić w koloże uniwersalnym oczywiście. Chodzi mi o ciuszek haha Ja wogole też mam mase ubranek i wszystkiego ale nigdy sobie nie odmówie kupienia wielu rzeczy ale zaczynac bede od właśnie ciuszkówZobaczymy jak co to napewno podziele sie z Wami najmiejszymi zakupkami haha