LANA
Fanka BB :)
zaraz się porzygam 2x zżarło mi posta
Oli-fajowa ta zawieszka
bardzo orginalna tylko musisz uważać co by maluch niepołknął tych koralików
pochwale się moimi nowymi nabytkami:
koszyczek na kosmetyki ,kosmetyki sanosan z apteki internetowej o której już wcześniej pisałam +gruszka do noska +podkład foliowy do łóżeczka+patyczki do uszu/noska.Kocyk nowy z metką ze szmateksu za 10zł. z groszami i oczywiście kolejny ciuszek .Jestem bardzo niekonsekwentna jeśli chodzi o ciuszki
obiecałam sobie ,że już więcej nie kupię ,ale jak tu się oprzeć takim małym cacuszkom
.a no i oczywiście fotelik samochodowy firmy BEBE CONFORT CREATIS FIX kupiony wczoraj na allegro używany podobno zadbany i w bardzo dobrym stanie(okaże się jak go zobaczę na żywca
)zapłaciłam śmieszne pieniądze bo udało mi się wylicytować za 41zł. +30zł.przesyłka razem mnie wyniósł 71zł. a koszt nowego to ponad 500zł.-czyli zakup mi się udał:-)
a to mój wylicytowany fotelik

a to reszta zakupów

Oli-fajowa ta zawieszka

pochwale się moimi nowymi nabytkami:
koszyczek na kosmetyki ,kosmetyki sanosan z apteki internetowej o której już wcześniej pisałam +gruszka do noska +podkład foliowy do łóżeczka+patyczki do uszu/noska.Kocyk nowy z metką ze szmateksu za 10zł. z groszami i oczywiście kolejny ciuszek .Jestem bardzo niekonsekwentna jeśli chodzi o ciuszki

a to mój wylicytowany fotelik

a to reszta zakupów

Ostatnia edycja: