reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

zaraz się porzygam 2x zżarło mi posta:wściekła/y:
Oli-fajowa ta zawieszka :tak:bardzo orginalna tylko musisz uważać co by maluch niepołknął tych koralików

pochwale się moimi nowymi nabytkami:
koszyczek na kosmetyki ,kosmetyki sanosan z apteki internetowej o której już wcześniej pisałam +gruszka do noska +podkład foliowy do łóżeczka+patyczki do uszu/noska.Kocyk nowy z metką ze szmateksu za 10zł. z groszami i oczywiście kolejny ciuszek .Jestem bardzo niekonsekwentna jeśli chodzi o ciuszki :zawstydzona/y:obiecałam sobie ,że już więcej nie kupię ,ale jak tu się oprzeć takim małym cacuszkom :-D.a no i oczywiście fotelik samochodowy firmy BEBE CONFORT CREATIS FIX kupiony wczoraj na allegro używany podobno zadbany i w bardzo dobrym stanie(okaże się jak go zobaczę na żywca:tak:)zapłaciłam śmieszne pieniądze bo udało mi się wylicytować za 41zł. +30zł.przesyłka razem mnie wyniósł 71zł. a koszt nowego to ponad 500zł.-czyli zakup mi się udał:-)

a to mój wylicytowany fotelik
1645252167_1.jpg
a to reszta zakupów
DSC01121.jpgDSC01120.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Lana - świetne zakupy! ja póki co na razie mam szlaban na robienie ubrankowych zakupów,bo już mi się w półce w szafie nie mieszczą :-D:-D:-D Poza tym ciągle słyszę teściową,że po co tyle ubranek,że dziecko tak szybko wyrośnie :wściekła/y: + wczoraj Mama napisała,że powstrzymać się nie mogła i kupiła wnusiowi 3 ubranka i pościel z Kubusiem Puchatkiem... oj rozpieszczane to moje dziecko będzie :-):-)

Megmarion ja kupiłam pianka kokos gryka, mam nadzieje, ze bedzie dobry.
taycia
u mnie też szaleją jakby to conajmniej pierwsze dziecko miało byc w rodzinie :-D ale ja sie cieszę, jak to się mówi "darowanemu koniowi sie w zęby nie zaglada" :-)
LANA piękne zakupki i udane :-) podpowiedziałaś mi pomysł na kosmetyki i przybory dla małego, tez zakupie koszyczek na to ;-)

Witam dziewczyny :-)

Mam do Was prośbę, podałybyście mi linki do sklepów na allegro gdzie oferują różne rzeczy dla maluszka typu termometry, kocyki, pieluchy, butelki tak najlepiej żebym u jednego się we wszystko zaopatrzyła :-) Najfajniej jak był by to sprawdzony przez Was sprzedawca ;-)

nadziejka82-myślałam o BEBE CONFORT HIGH TREK -załączam linka ,ale jeszce nie jestem pewna w 100% jak to baba w ciąży:-D

HIGH TREK 2w1 Bebe Confort + Essential + WINDOO (1635918385) - Aukcje internetowe Allegro
a tutaj link do apteki internetowej :polecam kosmetyki sanosan dobre jakościowo i duże pojemności ,bardzo niska cena a i podkłady higieniczne te wielkie do szpitala jako podpaski mają za 4 zł. z groszami.Zamawiasz przez neta odbierasz w aptece u siebie .
www.doz.pl

dzięki za linka do apteki. Wózek fajny, choć ja za trójkołowcami się nie rozglądałam. Oglądałam jeden wózek bebe confort, ale odpadł ze względu na wysoką cenę i małą gondolę. Wkońcu nasze maluszki będą jeszcze zimą (przynajmniej część zimy) śmigały w gondoli, więc musi być w miarę obszerna żeby w spiworku było im wygodnie :)

reklama
Do góry