reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Maggie, dużo moich znajomych, moi rodzice mają meble z Ikei i nic się z nimi nie dzieje..Najlepsze są te z litego drewna. Ja sama mam drewniane łóżeczko z Ikei dla malucha i teraz posłuży drugiemu, bo nie jest zniszczone.

reklama
taycia fajny ten rożek.:-D ja juz mam rożek teściowa kupiła taki usztywniany z wyciąganym wkładem..

No fakt... pomyliło mi się :-) ja jeszcze muszę kupić usztywniany,a otulaczek pewnie znajdę gdzieś tutaj w sklepach :-D:-D A kupujecie uniwersalne czy już te typowe dla dziewuszki lub chłopca? :-)

ja kupuje tez uniwersalne..:-D na pewno jak dowiem sie kto mieszka w brzuszku to wtedy bede kupowała bardziej pod dzidzie:-D

w ubrankach na pewno różu sobie nie odmówię:) ale pokój dziecka - ściany, pościel , rożki itp już raczej kupię w uniwersalnych kolorach..

No właśnie dobrze,że mówisz,bo zastanawiałam się nad kolorem pościeli i pewnie znowu wybiorę coś uniwersalnego (biały, ecri lub zielony)...

reklama
witajcie
do mnie doszedł fotelik mutsy - rewelacyjny jest :))
mam dodatkowo stelaż do fotelika - posłuzy jako leżaczek... normalnie rewelacyjny i taki spory ogólnie jest :))

Do góry