reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Gabinia fotelik super. Ladnie sie prezentuje na tych 4 kółkach;)

Widzę, że góruje x-lander. Mam pytanko kupujecie ten pojazd jako sprawdzony i niezawodny czy "bo się podoba":-D rozumiecie?

agulalu już kiedyś wstawiałam takie łóżeczko jako alternatywa do kołyski. Moim zdaniem super rozwiązanie;)

reklama
karolaola- ja nie wiem czy x-lander jest nie zawodny bo ani go wczesniej nie mialam ani nie mam nikogo znajomego z tym wózkiem (wogole nie wiele mam mlodych rodzicow wkolo) ale wozek nam sie podobal, spelnial nasze oczekiwania co do wymaganych przez nas funkcji, w necie ma wiekszosc pozytywnych opini, na ulicy ich sporo jezdzi w wersji gondola jak i spacerowy(bo zauwazylam ze sporo wozkow jezdzi jako gondola ale spcerowke z tych modeli nie wiele, tak jakby sie nie sprawdzały w tych wersjach)

no wlasnie to lozeczko juz tu kiedys widzialam´, teraz wiem czemu KAROLAOLA. wydaje mi sie byc bardzo w porzadku AGULALULA.

maggie-a dlaczego do ciebie nie przemawia?? Nie podoba ci sie kolorystyka modeli 2010??Bo ogolnie ponoc x-lander 2010 zmienil sie na plus bo np. ma juz wiekasza gondole niz starsze modele??....zawsze mozna kupic uzywany starszy model :D

P.S. wozek z aukcji w bardzo dobrym stanie...tylko cena praktycznie taka sama jak ja zaplacilam za nowke mojego x-landera

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry