• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Mikołaj dziś pieknie fikała na wizycie więc uradowani rodzice pobiegli do h&m na zakupy :) i zakupili dwie koszulki każda po 30 zł a do tego w prezencie karta rabatowa na 20 zł.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Rozmiary już troszke wieksze...bedzie na świeta :)

reklama
devi Jakie fajne! :-) Będzie elegancki mały mężczyzna :-)

Wy już tak kupujecie i kupujecie :-)

Ja jeszcze nic nie kupiłam :-) dużo mam po córce ale na pewno coś jeszcze będę musiała dokupić :-)

Devi - piękne ubranka...ale będzie z niego kawaler ( z początku też chcieliśmy mieć Mikusia - super imię) :-)

Devi-cudne ubranka ,będzie mały elegancik :-),też mi się podobaja koszule dla maluchów ja dla swojego też juz jedna mam ,ale jeszcze dokupię.Mam zamiar kupić jeszcze taki sweterek w serek jeden z rękawkiem a drugi bez rękawków ala taka kamizeleczka :-)

Muszę się pochwalić nowymi nabytkami dla mojego synunia.:-D-jak sobie obiecałam,że kupię jeszcze jedną koszulę i kamizeleczkę tak też zrobiłam:tak:Kupiłam na allegro wczoraj przyszło jedno a dziś drugie:-)
DSC01027.JPG

reklama
jaskółka lepiej kupić już dużą, bo jak nie będzie Ci na początku potrzebna to bez sensu. Dziecko i tak krótko te małe używa. Marka chyba nie jest aż tak ważna. Ja miałam Aventu, a teraz zamierzam kupić tommee tippee, ale tylko dlatego że chcę coś zmienić z tamtych byłam bardzo zadowolona. Pamiętaj, żeby smoczek kupić 0-3 miesiące, ja mojemu zafundowałam od 6 m-cy i mu się lało po brodzie :-D, nikt mi nie uświadomił, że jest taki podział

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry