reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

anulek a ta kołderka nie jest za duża? Bo też właśnie myślałam o niej, ale nie wiem czy się zmieści do takiego standardowego łóżeczka...

Piękne te ciuszki, ale cena też konkretna, ale co zrobić jak nie idzie się oprzeć...;-)

taycia ja powiem szczerze, że ubranek na 56 to mam może kilka sztuk o ile w ogóle, dokładnie nie pamiętam co tam mam...ale tez wychodzę z założenia, że maluch ma po kim urodzić się spory- ja 175, D.186 cm także w razie czego dokupię, a szkodaby mi było w ogóle nie założyć tych maleństw...

Bishopka piękny wózek- zazdroszczę, że masz już w domu ten pojazd...
Ja tam syfu nie widzę, czyściutko. A co do odświeżania to też mnie to czeka i remont pokoju dla małego...już się boję...:shocked2:

reklama
Karolaola ja dostałam łóżeczko i pościel(znaczy wkłady)od Bratowej po jej Synku i ona kupiła wszystkie kołdry w tym rozmiarze i wydaje mi się, że mądrze zrobiła:) do tej pory tego nie sprawdzałam, ale po Twoim pytaniu poszłam przymierzyć i spokojnie mieści się do łóżeczka(materac 60 x 120), no i skoro już przymierzam to założę pościel i obejrzę łóżeczko w pełnej krasie, bo się powstrzymać nie mogę:zawstydzona/y:

Nie ma za co karolaola:-) a wersja wstępna przed praniem i prasowaniem wygląda tak:
lozeczko2.jpglozeczko1.jpg

Piękna pościel, strasznie mi się podoba ten wzór. I jeszcze taka biała z czarnymi pszczółkami również mi się podoba...A jak z jakością?

Przed praniem bardzo w porządku, dam Ci znać jak po praniu, ale myślę, że będzie ok:) Mi się bardzo spodobało, że można wszystko w tej samej kolorystyce, łącznie z rożkiem i cenowo bardzo przystępnie;))Poza tą chyba jeszcze z 2 modele mnie zachwyciły, ale trzeba było wybrać jeden:-D

anulek82-ładne łóżeczko -widać,że takie solidne i pościelka słodka:-)
a ja dziś wysłałam córcie do "rossmana" i kupiła mi taki płyn do prania DREFT -są 4 rodzaje w tym jeden Dreft Baby & Sensitive specjalnie dla osób z wrażliwą skórą i dla małych dzieciaczków i w tym zamierzam prać ciuszki dla mojego Krystianka.Ładnie pachnie i 1L.starcza na 11 prań przy okazji pierze,posiada jakiś środek który nie powoduje rozciąganiu ubrań,nie odbarwia kolorów ,zmiękcza tkaniny nie mechaci i nie uczula.Koszt but.1L. w "Rossmanie" 9,99 podobno są też butle 3L.ale nie widziałam takich.
dreft.jpgMoże któras z Was prała juz w tym płyniku i podzieli się opiniami :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry