• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Lana ceny na tych aukcjach strasznie poszły do góry, ja obserwowałam od kilku tygodni , bo Borys nie chciał sie pokazać że jest Borysem i tylko w ciągu 2 cena podskoczyła od 600 do 900 i wcale nie jest łatwo wylicytować, bo się kobitki do samego końca biją:-)
Ale wydaje mi się, że warto, jakbym chciała kupić osobno to zapłaciłabym 2 razy więcej...

A nawet po tej aukcji widać, że jakiś wysyp Chłopaków tego lata, bo na jeden zestaw dla Dziewuszki pojawia się 5 dla Chłopców...

A jak już poszukałam tych toreb, to się okazało, że w wózku, który kupujemy jest w zestawie:) nie ma to jak bystrość:cool:

Tak jak mówię ubranka bardzo mi się podobają, ale wychodzi 18 zł za sztukę, a część ubranek jest używana, ale są cudne. ja też miałam zamiar kupić taką mega pakę, ale jednak zrezygnuje, boję się że części z tych ubanek po prostu nie użyję;-)

ubranka rzeczywiście piękne, tylko zgadzam się z szuszu, że wysoka cena.

Szczerze mówiąc, to mnie nowe ciuszki na pierwsze 3 miesiące nie wyniosły więcej niż 250 zł, a części i tak nie założyła.. zastanawiam się, czy w ogóle w sumie wydałam taką kwotę przez 10 miesięcy na Li, bo dużo ciuszków też kupują dziadkowie itp.

też myślałam nad taką paką, ale chyba wolę poszukać w sklepach jakichś kwiatków na wyprzedażach :D

reklama
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry