reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Lana ceny na tych aukcjach strasznie poszły do góry, ja obserwowałam od kilku tygodni , bo Borys nie chciał sie pokazać że jest Borysem i tylko w ciągu 2 cena podskoczyła od 600 do 900 i wcale nie jest łatwo wylicytować, bo się kobitki do samego końca biją:-)
Ale wydaje mi się, że warto, jakbym chciała kupić osobno to zapłaciłabym 2 razy więcej...

A nawet po tej aukcji widać, że jakiś wysyp Chłopaków tego lata, bo na jeden zestaw dla Dziewuszki pojawia się 5 dla Chłopców...

A jak już poszukałam tych toreb, to się okazało, że w wózku, który kupujemy jest w zestawie:) nie ma to jak bystrość:cool:

Tak jak mówię ubranka bardzo mi się podobają, ale wychodzi 18 zł za sztukę, a część ubranek jest używana, ale są cudne. ja też miałam zamiar kupić taką mega pakę, ale jednak zrezygnuje, boję się że części z tych ubanek po prostu nie użyję;-)

ubranka rzeczywiście piękne, tylko zgadzam się z szuszu, że wysoka cena.

Szczerze mówiąc, to mnie nowe ciuszki na pierwsze 3 miesiące nie wyniosły więcej niż 250 zł, a części i tak nie założyła.. zastanawiam się, czy w ogóle w sumie wydałam taką kwotę przez 10 miesięcy na Li, bo dużo ciuszków też kupują dziadkowie itp.

też myślałam nad taką paką, ale chyba wolę poszukać w sklepach jakichś kwiatków na wyprzedażach :D

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry