reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Oli, na giganta nie liczę. Filip miał 50cm jak się urodził. Także musi być dobre i wystarczyć jeszcze na później, hehehe
no tak a Pitek miał 58 cm w 38 tyg :eek: ,to mój Filip może mieć do kostek te spodenki

no proszę jaki mój mąż zrobił się popularny :-D może się jakoś dogadamy i skolonujemy mojego :-D
Biorę nawet klona w ciemno, nawet bez zdjęcia :-D

haha, ile chcesz:-D złożymy się:-)

Oli ja z moim jestem dopiero tak w sumie 4,5 roku ( Z 3 letnią przerwą:) więc jeszcze jakieś cechy pozytywne widzę:) Bo Wy to już jak stare małżeństwo:)

no ja 9 lat i chyba o te 9 za dużo, a ślubu nie biorę mimo że się oświadczał już ze 100 razy

no i będę :p
Nie gadam z wami....

no nareszcie :-D Lana to chociaż chce się podzielić, koleżańska jest :-D

reklama
Dziewczyny co Wy za burdel macie w tych Rossmann:-D
Prawdą jest, że klient ma prawo otrzymać towar po takiej cenie jaka widnieje pod produktem, ale dużo też zależy od sprzedawcy na którego się trafi niestety...

A co do ceny tych 'promocyjnych' pampków to nie jest wina etykiety, bo na niej wyraźnie pisze, że kupon pobiera się na necie w danym dniu- być może był zawieszony tak, że przykrywał cenę obowiązującą, ale przeważnie stoi obok właśnie przy produktach do których się odnosi- i z tym kuponem przychdzoi do sklepu i mamy określone rabaty na określoną rzecz- dla zainteresowanych na ostatniej stronie gazetki z Rossmannie są wyszczególnione owe promocje- na każdy dzień inny kupon do pobrania;-) Tylko my nie zawsze doczytujemy etykiety- a głównie patrzymy na ceny.
Najlepiej kontrolujcie ceny przy kasie- ja już nie raz nadziałam się w Carrefour i Tesco- tam to jest już w ogóle bajzel:szok:

właśnie ta etykieta była w miejscu ceny w listwie, dopiero jak wróciłam to babka wyciągnęła tą etykiete i przełożyła to tej wiszącej przy mnie, no byłam wkurzona niesamowicie, ale jak mówicie że mam prawo zwrócić w ciągu 7 dniu to jutro się przejde jeszcze raz ale już nie będę taka uprzejma i miła!!!!!!!!!!

Marcelinaa-niestety nie, karuzele mocuje sie za pomoca takiej srubki....przez szczebelek przkłada sie patyczek i z drugiej strony dokręca wiec chyba w turystycznym bedzie ciezko zamontowac :/
A karuzelka bradzo fajana, tak jak Bishopki ma pilota, dwie funkcje glosnosci, odgłosy natury, Bach, Mozart i Bethoveen, mozliwosc ustawienia samej karuzeli, karuzela+lampka, i sama lampa(choc ona ledwo swieci:)) w srokdku maskotki kreca sie wkolo a listki w gore i w dol

dałabyś się uprosić i zrobiła mi zdjęcie tylko tego tyłu?
na aukcjach nigdzie nie widziałam, a chciałabym pokazać małżowi co by se zerknął i coś wymyślił- będzie musiał.

Lana a co ty tak za darmo im swojego męża klonujesz?
akutan-a kto powiedział ,że za darmo :-D
Malgo000-oglądałam te materacyki -fajny :tak:lecz jednak ja do snuzy jestem bardziej przekonana bo snuze zabierzesz z dzidziusiem wszędzie w trakcie spaceru jazdy samochodem jest o tyle wygodniejsza bo wkładasz w pieluszkę i heja:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry