reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

tylko ja właśnie mam zamiar karmić piersią,ale chciałam też kupić mleko w razie W. Może po prostu zapytam w szpitalu jakie dawali...

reklama
Jeśli dziecko nie jest obciążone dużym ryzykiem alergii po co dawać mleko HA?
Mój lekarz mówi żeby zmienić na HA w przypadku wystąpienia jakichś dolegliwości.

szuszu, zgadzam się z Tobą. Też zaczynam od zwykłego. Tak mi zasugerowali przy Li bo ani ja ani Tomek żadnych alergii nie mamy (zwłaszcza na mleko krowie), no ale okazało się że musiałam Li zmienić na HA na jakiś czas. Co i tak mnie nie przekonuje żeby zaczynać od HA.
A w szpitalu mi to jakiś lekarz tłumaczył, że dają HA bo im się nie chce zastanawiać, komu jakie.

U mnie nikt nie ma alergii i Wiki dawałam zwykłe mleko, nic się nie działo więc nie zmieniałam i teraz też zacznę od zwykłego.
Ale to już wybór każdej z nas;-)

Dzisiaj kupiłam już ostatnią rzecz do pokoju Niuni - nakleiki na ściane tam gdzie będzie stało łóżeczko ;-) Jeszcze chcę kupić album na zdjęcia, ale to już po narodzinach. Jestem zadowolona bo mamy już wszystko:-)

Dzisiaj kupiłam już ostatnią rzecz do pokoju Niuni - nakleiki na ściane tam gdzie będzie stało łóżeczko ;-) Jeszcze chcę kupić album na zdjęcia, ale to już po narodzinach. Jestem zadowolona bo mamy już wszystko:-)

Ja też już mam wszystko, łożeczko poskładane, tylko pościel nie ubrana ,ale na razie póki ciepło chyba nie będziemy używać kołderki. Wózek stoi, cała komoda zapełniona ubrankami i kosmetykami maluszka. Naklejki też mam :) Teraz już nie mam co oglądać w necie i w sklepach - pozostaje tylko czekać jeszcze 2- 3 tygodnie pewnie a ja siedzę już jak na szpilkach.

Kompletowanie wyprawki było super sprawą :)

Dziewczyny, mam pytanie, jaki polecacie laktator - dobry i niedrogi, raczej reczny niz elektyczny??

Tommee tippee a moze Lansinoh?

reklama
Do góry