reklama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie z tego co wiem to w szpitalu z marszu dają HA. Ale jakiej firmy to już pewnie reguły nie ma.
Jeśli dziecko nie jest obciążone dużym ryzykiem alergii po co dawać mleko HA?
Mój lekarz mówi żeby zmienić na HA w przypadku wystąpienia jakichś dolegliwości.
własnie też mi się tak wydawało ale ja niedoświadczona....
mucha_nie_siada
szuszu, zgadzam się z Tobą. Też zaczynam od zwykłego. Tak mi zasugerowali przy Li bo ani ja ani Tomek żadnych alergii nie mamy (zwłaszcza na mleko krowie), no ale okazało się że musiałam Li zmienić na HA na jakiś czas. Co i tak mnie nie przekonuje żeby zaczynać od HA.
A w szpitalu mi to jakiś lekarz tłumaczył, że dają HA bo im się nie chce zastanawiać, komu jakie.
A w szpitalu mi to jakiś lekarz tłumaczył, że dają HA bo im się nie chce zastanawiać, komu jakie.
nadziejka82
Dzisiaj kupiłam już ostatnią rzecz do pokoju Niuni - nakleiki na ściane tam gdzie będzie stało łóżeczko ;-) Jeszcze chcę kupić album na zdjęcia, ale to już po narodzinach. Jestem zadowolona bo mamy już wszystko:-)
Ja też już mam wszystko, łożeczko poskładane, tylko pościel nie ubrana ,ale na razie póki ciepło chyba nie będziemy używać kołderki. Wózek stoi, cała komoda zapełniona ubrankami i kosmetykami maluszka. Naklejki też mam
Kompletowanie wyprawki było super sprawą
reklama
Dziewczyny, mam pytanie, jaki polecacie laktator - dobry i niedrogi, raczej reczny niz elektyczny??
Tommee tippee a moze Lansinoh?
Ja mam teraz Tommee i do cycka przylega idealnie, ale jeszcze z niego nie korzystałam ;-)
Podziel się: