reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad moczysz Oliwce buzie z góry ? Nie płacze?
Starałam się nie zamoczyć za bardzo, prysznic trzymałam w dłoni i starałam się tak lać wodę, żeby woda spływała raczej z tyłu głowy, ale oczywiście do końca się to nie udało, więc trochę poleciało jej wody na buźkę. Nie było z tym problemu, żadnego płaczu :no: Tylko zamknęła odruchowo oczy.

reklama
Starałam się nie zamoczyć za bardzo, prysznic trzymałam w dłoni i starałam się tak lać wodę, żeby woda spływała raczej z tyłu głowy, ale oczywiście do końca się to nie udało, więc trochę poleciało jej wody na buźkę. Nie było z tym problemu, żadnego płaczu :no: Tylko zamknęła odruchowo oczy.

Moja też tylko zamknie oczy pomruga nieraz ręka potrze :tak: juz nie raz nurkowała przypadkiem lub prysznicem ja zalałam :zawstydzona/y:

Dotarło do nas krzesełko do karmienia w błyskawicznym tempie. Przelew puściłam do nich wczoraj ok 17 a dziś o 17 już zapukał do nas gość z poczty :szok::-)
Oprócz krzesełka i naczyń, które zamówiłam, dorzucili drobiazgi gratisowo - sliniaczek, gąbkę i malutkie puzzle przestrzenne - figurka dizozaura. Bardzo mnie miło zaskoczyli :tak:

Dziekuje Kasiu:tak:, jakos musialam to przeoczyc:dry:
Ciesze sie ze maja dwa kolka, bo naprawde mi sie podoba to krzeselko i rzeczywiscie nie jet takie drogie:no:

A co do lezaczka, to jestem bardzo zadowolona, moze Julka nie za bardzo na razie chce w nim sie bawic, ale smacznie w nim usypia <fotelik samochodowy w koncu poszedl w odstawke jako cos do usypiania malej:-p> i spi po 2 godz. najwyrazniej jej tam bardzo wygodnie:-D:tak:
Jeszcze raz dzieki:happy:

Jak bede miala przyplyw gotowki,to tez zakupie takie krzeselko jak Kasiad,barzo mi sie podoba:tak:.Na razie sciskam pieiadze na wyjazd:zawstydzona/y::-:)dry:.Skusialam sie ejdnak i zakupilam w koncu malemu mate Tiny Love-Swiat Muzyki.Kondzio jest zachwycony:szok::-D:-D:-D:-):-):-)

reklama
Jest naprawde swietna.I nawet jak Kondziowi sie uleje,to jest super material,bo przecieram tylko tetrowka i juz czysta:-).A zabaweczki boskie.Nie wiedzialam,ze to takie fajne "urzadzenie",bo bym wczesniej zamowila.
Kasiad,Oliwka i tak ma sporo zabawek.Kondzio ma malo,nie ma nic takiego stawianego nad soba:no: i juz pewnie mu nie kupie:happy2:.

Do góry