Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dokładnie jest jak mówisz, jeden będzie lubił siedzieć w leżaczku a inny nie.No niestety Kuba już zaczyna się wkurzać na leżak.To pewnie zależy od dziecka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie jest jak mówisz, jeden będzie lubił siedzieć w leżaczku a inny nie.No niestety Kuba już zaczyna się wkurzać na leżak.To pewnie zależy od dziecka.
Jeszcze miesiąc temu darła się w niebogłosy w wanience, a teraz jak kąpie ją tylko tatus, to mała jest wprost zachwycona, aż żal ją wyciągać z wanny! Wlewa około 5-7cm wody do naszej wanny w łazience i mała tak w niej fika i pluska, że pryska na pół łazienki
Jacek ją czasem całkiem puszcza i mała leży zupełnie nie asekurowana i macha nogami tak, że pływa sobie do góry i na dół i cieszy się jak się do niej smiejemy z góry. Dzisiaj główkę obróciła tak, że jedno oczko znalazło się pod wodą ale zero płaczu, była bardzo zadowolona z kąpieli 

Uwierz Aga, że bez porównania bardziej uciążliwe jest fikanie nogami w leżaczkuRzeczywiscie, masz rację. Nigdy nie karmiłam Antka w leżaczku, także nie mam porównania... Ale w krzesełku to fikanie też jest trochę uciążliwe.
Gosia_k23: FajneNie sterczą wam te włoski do góry? Ja ciągle nie mogę opanować czupryny Milutka
jej włoski uparcie rosną do góry i mozna je "przyklepać" jedynie czapeczką, ale czapeczka w taki upał oczywiście odpada ;-)
tak i mojej na dodatek jak sie przepoci lub po kąpieli włoski się kręcą 
tak i mojej na dodatek jak sie przepoci lub po kąpieli włoski się kręcą
![]()
:-)