reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Bardzo fajne :tak: a ja bym chciała buciki dla małej mam sporo ale za duże :-( w sklepach rzadko coś fajnego a koło mnie nie ma wcale z dziecięcych bucików :no: nie wiem jaki rozmiar nawet musi mieć :no:

Gosia jak chcesz to mogę się za jakimiś rozejrzeć dla Twojej Małej;-) Będę we wrześniu w Polsce to mogę Ci wysłać;-) Ale domyślam się, że sama byś chciała wybrać;-) No i zapłacić rozsądną cenę;-) Mnie te buciki kosztowały 7.5e, czyli ok. 28zł - i mało i nie, zależy dla kogo. W każdym razie polecam się, w miarę możliwości oczywiście:-p:-)
http://adams.co.uk/shop/product_list/c_path/107_191/spd/footwear.html

A odnośnie fotelika to ja muszę kupić jakiś w Polsce, żeby Victor miał tam w czym jeździć, bo do samolotu biorę wózek (można wybrać między fotelikiem a wózkiem). Chciałabym coś niedrogiego i wygodnego, bo nie będę tam zbyt często:-p Jednak na tyle często, że przydałoby się go mieć;-) No i najlepiej co najmniej do 18kg, żeby z niego korzystał troszkę dłużej;-) Myślałam o tym:
NOWOŚĆ MEGGY GLOBTROTER BASIC 2007 0-18 KG!! (221710927) - Aukcje internetowe Allegro
Tani i wygląda przyzwoicie. Zastanawiam się tylko czy będzie wygodny:confused:

reklama
Ale domyślam się, że sama byś chciała wybrać;-) No i zapłacić rozsądną cenę;-) Mnie te buciki kosztowały 7.5e, czyli ok. 28zł - i mało i nie, zależy dla kogo. W każdym razie polecam się, w miarę możliwości oczywiście:-p:-)
http://adams.co.uk/shop/product_list/c_path/107_191/spd/footwear.html

:tak: buciki super ale jak to jest z rozmiarami :confused: to sa najmniejsze ? czy jak ? chętnie bym zamówiła jakieś jeszcze popatrzę na allegro. A dzisiaj widziałam w sklepie dziecięcym ale były nie ciekawe po 13zł :no: albo to ja jestem z wybredna :zawstydzona/y:

ale kupiłam jedne za 14 zł w zwykłym obuwniczym przecenione z 39zł {nie było różowych :-(} z tym że wiedziałam że będą za duże bo najmniejszy rozmiar to 18 ale jednak wzięłam najwyżej w domu będzie mieć :tak:
p1160105xh3.jpg

a mój Szymonek t najlepiej na bosaka sie czuje skarpety to chwila i sa juz na podlodze wiec go nie mecze i czekam az dorosnie do bucikow nich sobie fika:-D

A to moje ostatnie zakupy te za 16zł
bluzeczka next i dwie z innych firm ;-)
p1160097dv4.jpg

bluzeczki
p1160093bk8.jpg

spodenki cherroke
p1160098ur1.jpg

2 pary różowych bodów next i jedne jakieś inne ;-)
p1160100vv9.jpg

a mój Szymonek t najlepiej na bosaka sie czuje skarpety to chwila i sa juz na podlodze wiec go nie mecze i czekam az dorosnie do bucikow nich sobie fika:-D

:tak:ja tez nie mam na teraz bucików ale nieraz jak jest zimno to w tych skarpetkach na dworze jakoś mi się nie uśmiech żeby była :tak: te co kupiłam to już raczej jak będzie dreptać bedą dopiero dobre ;-) ale mi było żal nie kupić :zawstydzona/y:

reklama
Do góry