reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

pomysł super:-)
miałm was o to wczoraj spytac'' o kolejne dziecko'' kiedy? i czy moze teraz ?
bo mi psiapsiuła narobiła ochoty(jestw 8 tygodniu) no i dzisiejszy OLIVEREK tez:-)

Agusia, no no..ale sie rozpędziłaś :-D:-D A tak poważnie, to ja myślałam nad kolejnym za jakieś 4 lata, ale teraz grono naszych najlepszych znajomych coś się rozmnaża, i też mi sie ochota narobiła...:-p:-p:-pJak sobie przypomnę te kopniaczki w brzusiu :sorry2::sorry2::sorry2: No ale rozum chyba góruje...nie mamy warunków narazie na kolejne dziecko....chcemy sie wyprowadzić w przyszłym roku, wtedy też muszę juz iść do pracy...a teraz jest za ciasno na kolejnego brzdąca:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
A my będziemy myslec o kolejnym Brzdącu,jak Kuba skonczy 2 latka i pożegna sie z wózkiem (co najmniej w momencie narodzin malucha).:tak:Z reszta nie wiem,jak zniose kolejna ciążę,wiec dobrze bedzie jak Kubulek będzie bardziej samodzielny.:tak:

Pamietacie jak ja krotko po porodzie pisalam ze nigdy wiecej:-D:laugh2:ale tez juz mi minelo....wiem ze bede chciala drugie dziecko na pewno, ale podobnie jak Ty Mysiu, za jakies 4 latka....najpierw mieszkanie i troszke odpoczynku:cool2: zreszta teraz nie ma na nastepne dzieciatko warunkow:no:

Ja nie planuję kolejnego dzidziusia (choć nigdy nie mów nigdy) ;-), ale warunków lokalowych nie mamy i narazie jest nam bardzo dobrze w trójeczkę.

bosz ja tez nie mam warunkow lokalowych:-):-p
ale jak juz je bede miała to pewnie juz nie bede mogła miec dzieci

i co wtedy?
no to ktora pierwsza:-D;-)
widziałm ze kolejna styczniowka w ciazy ma termin na maj a MY w tyle :-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry