reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A ja sama nie wiem :sorry2: z jednej strony marzy mi się kolejny dzidziuś ale te ciągłe problemy co miałam w ciąży to mnie troszkę otrzeźwiają ;-) zresztą jak sobie pomyślę że mam przejść to wszytko na nowo.... tak mi hormony szalały że ciągle były kłótnie a po ciąży nie lepiej :-( no i wieczne proszenie się o pomoc .... bo jak człowiek 10 razy nie powtórzył to sam nie pomyślał :dry: Zresztą Robert mi powiedział że nie chce już nigdy więcej dzieci ...:dry: czasem niby powie że jak będzie następne .... no ale niby nie chce. Narazie nie umie złapać z mała kontaktu :no: pobawi się chwile z nią posiedzi ale jak tylko marudzi lub płaczę za mną to odrazu jej nie chce... może jak będzie troszkę większa będzie lepiej :confused: z synkiem od siostry świetnie się teraz dogaduje :eek:a jak bym młodszy to też nie zbyt umiał z nim pogadać :no:
No i kwestia też tego że kasy mało i też bym chciała się przeprowadzić i czekamy co z wykupem wtedy może jakiś domek:rolleyes: potem może Robert zmądrzeje ;-) to kto wie czyli za jakieś 50 lat :-D

reklama
Tez wiem co to znaczy wynajmowac mieszkanie. Przez ostatnie 5 lat od momeu skonczenia studiow, to srednio przeprowadzalismy sie po 2-3 razy. I to z miasta do miasta.Od kilku miesiecy na szczescie mamy juz swoj kat, tylko ze w Polsce. No a tutaj znow wynajmujemy, hi hi.

Od momentu urodzenia sie Milki juz zaliczylismy dwie przeprowadzki.

my moze i mamy warunki (mam 3 pokojowe wlasnowsiowe) ale ja sie nie pisze na kolejna ciaze ta moja 2 uroczych brzdacow jak najbardziej mi wystarczy:-D:-D:-Dprzynajmniej na najblizsze lata;-)

emocje opadły i juz checi mniejsze :-)
ochote moze mam ale psycha mi siadzie juz w tej ciazy i co z dziecmi juz narodzonymi bedzie:confused: dlatego mam to co trzeba i tam gdzie trzeba a z tym sie nie da:-p:cool2:przez najblizsze 4 lata
ale odbiegłam od tematu watku

Musze juz zaczac jezdzic za kombinezonem bo jak sie wszyscy na hura do sklepow z dzicmi wypuszcza po nie to dopiero bedzie sajgon:-p
a jak mierzyłam kombinezon dla SARY to wydawało mi sie ,ze 80 wystarczy ale mnie kolezana uswiadomiła zebym zmierzyła PLECKI
no i plecki krotkie a nogi jeszcze by wisiały wiec na bank bedzie przynajmniej 86 I JEDNOCZESCIWY

reklama
Do góry