Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
A,jasne.ja na pierwsza polowe zimy chce z nogawkami,a potem bez:-).Tycia chodzi o to,że sa kombinezonu,które maja nogawki ze stópkami(takie doszyte buciki),wiec wtedy nie można podwinąć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A,jasne.ja na pierwsza polowe zimy chce z nogawkami,a potem bez:-).Tycia chodzi o to,że sa kombinezonu,które maja nogawki ze stópkami(takie doszyte buciki),wiec wtedy nie można podwinąć.
No jasne.Ja mam taki większy bez stópek,wiec teraz na początek też mogę kupić taki w całości.Zawsze cieplej.Najpier To Niech Nauczy Sie Stac, Raczkowac A Potem Moze Chodzić ...
Ona Dopiero Siedzi Jak Ja Posadzisz:-)
Ale Jesli Bedzie Chciała To Napewno Nie Rano O 7 Jak Jade Do Przedszkola (a Po To Ten Kombinezon)tylko Pozniej A Taki Na Spacery ''porostu Spacery'' Bede Miec Inny

Witam,
czy są może wśród Was mamy, które używają wózka Mutsy i mogłyby podzielić sie opinią?
), szybko sie rozklada do bagaznika, fajnie skreca ta tylnia osia (ale trzeba sie tego nauczyc). Krótko: jestem na TAK 

bardzo fajny tez mam cos podobnego dla Weroni tylko w jasnym kolorze:-)A na jesienne chłody mamy taki kombinezon.
![]()
O rany.I Kubus się mieści w ten kombinezonik?!To moja Tosia jest wielkoludem.:-)A na jesienne chłody mamy taki kombinezon.
Nie zmieściłaby się w to. Chyba że na zdjęciu tak mało wyszedł:-)