Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy większy model,rozmiar 74.Padł mi aparat,więc wkleiłam znalezione zdjęcie.Ale mamy taki sam.I jeszcze taki kremowy,rozmiar 80,ale muszę podwijać nogawki i rękawy mojemu krasnoludkowi.Ma jakieś 69 wzrostu.A Tośka ile ma wzrostu?O rany.I Kubus się mieści w ten kombinezonik?!To moja Tosia jest wielkoludem.:-)Nie zmieściłaby się w to. Chyba że na zdjęciu tak mało wyszedł:-)

czego to juz nie wymysla
ale ja tak czy siak nie wsadzilabym Julci w to
po pierwsze ze nie moze a po drugie nie chcialam nigdy uzywac takiego cuda jak chodzik

jestem w pokoju to nawet nie wiem kiedy znajdzie sie w kuchni...Oj,Kuba też włazi wszędzie.Dziś rozsypał mi proszek w łazience,przewrócił kwiat w doniczce i notorycznie klepał rączką w klatkę z króliczkiem.Tyciu, super zabawkaczego to juz nie wymysla
ale ja tak czy siak nie wsadzilabym Julci w to
po pierwsze ze nie moze a po drugie nie chcialam nigdy uzywac takiego cuda jak chodzik
Tez z nia mam tyle ganiania po mieszkaniu ze szok....oczy doslownie wkolo glowy...szafki pulki wszystko juz ma opanowanejestem w pokoju to nawet nie wiem kiedy znajdzie sie w kuchni...