reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
O rany.I Kubus się mieści w ten kombinezonik?!To moja Tosia jest wielkoludem.:-):tak: Nie zmieściłaby się w to. Chyba że na zdjęciu tak mało wyszedł:-)
Mamy większy model,rozmiar 74.Padł mi aparat,więc wkleiłam znalezione zdjęcie.Ale mamy taki sam.I jeszcze taki kremowy,rozmiar 80,ale muszę podwijać nogawki i rękawy mojemu krasnoludkowi.Ma jakieś 69 wzrostu.A Tośka ile ma wzrostu?

Tyciu, super zabawka:tak: czego to juz nie wymysla:sorry2: ale ja tak czy siak nie wsadzilabym Julci w to:no: po pierwsze ze nie moze a po drugie nie chcialam nigdy uzywac takiego cuda jak chodzik:cool2:
Tez z nia mam tyle ganiania po mieszkaniu ze szok....oczy doslownie wkolo glowy...szafki pulki wszystko juz ma opanowane:-D:laugh2:jestem w pokoju to nawet nie wiem kiedy znajdzie sie w kuchni...

Na razie Konrad bedzie w tym siedzial tylko i sie bawił(mam andzieje:angry:;-)),bo mozna zablokowac koleczka.

Ja juz nawet nie marze o odoczynku:sorry2:.Mam jeszcze dwojke dzieciakow,ktore wciaz mnie potrzebuja.Musze zajrzec im do lekcji,pouczyc sie,poczytac:baffled:.Nie mam na to czasu:no:.Nie wspominam juz o domu...:baffled:

Tycia, ale Kondzio przecież raczkuje tak? To nie zwiedza sobie pokoju/mieszkania na czworakach tylko chce ciągle na ręce :confused: Oli odkąd raczkuje na rękach wytrzymuje parę chwil, a potem się odpycha i chce żebym ją puściła na podłogę.

Tyciu, super zabawka:tak: czego to juz nie wymysla:sorry2: ale ja tak czy siak nie wsadzilabym Julci w to:no: po pierwsze ze nie moze a po drugie nie chcialam nigdy uzywac takiego cuda jak chodzik:cool2:
Tez z nia mam tyle ganiania po mieszkaniu ze szok....oczy doslownie wkolo glowy...szafki pulki wszystko juz ma opanowane:-D:laugh2:jestem w pokoju to nawet nie wiem kiedy znajdzie sie w kuchni...
Oj,Kuba też włazi wszędzie.Dziś rozsypał mi proszek w łazience,przewrócił kwiat w doniczce i notorycznie klepał rączką w klatkę z króliczkiem.:szok::szok::-D

reklama
On raczkuje,ale jak podchodzi do roznych przedmiotow to wstaje i sie przewraca(to sie poslizgnie,to nieuwaznie zlapie)i uderza gowa:wściekła/y:.Co kilka minut tak sie dzieje,wiec nie moge po puszczac,bo sie mocno obija:no::baffled:.

Do góry