reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

opisze zdjęcia aby nikt mi nic nie zarzucał do jutra wytrzymam z moimi łupami po sklepach tylko nigdzie nie mogę dostać jakieś fajowej kurteczki dla Szymka na wiosne :baffled::baffled: w H&M ta co jest to kicha a w Cubusie są takie kangurki jak rok temu w H&M ale one są strasznie upierdliwe w noszeniu bo szymi taka dostał od męża siostry.- więc nie polecam:no:

reklama
tam jakoś nie chodzę wpływy naszego BB że napy do kitu choć Szymek ma kilka rzeczy ( dostał w prezencie) ale jeszcze zaaaaaaaa duże w SMYKU totalna kicha :no: w Mothercare jak zawsze słodziaki tylko trochę cena szokowa( choć choruję od soboty na błękitny sweterek z kapturem 90zł dlatego jeszcze go trwię co zrobić) i byłam jeszcze w Kapphal ale już tak biegiem i widziałam super kurteczkę jeansową i sukienkę z czerwonym też słodziutkie ale ceny nie znam miała takie malusie kokardi a sukienka czrwoną wypuszczoną falbankę ale tak dopracowane w szegółach
a dla chłopaków to raczej zieleń panowała.No i by to było na tyle kochane wiec jak ktoś ma czas to do biegu :tak::-):-D
i w Gino Rosi ale to juz dla nas wiosenne rewelacje i kolorowo

Ja nie narzekam na napy z 5-10-15.Z wszystkich ciuszków jestem zadowolona.I jeszcze się nie nacięłam.:tak:

22 to duzy?
na zime Sara miała 22 a teraz to pewnie bedzie wiekszy;-)
ale jedne kapcie ma 19
wiec rozmiary sa rózne

Kapcie Zetpol kupiłam jej nr 20. Ona ma stópkę długą na 12,5cm, więc raczej niewielką.
Mierzona z grubą skarpetką - troszkę ponad 13cm, a jeszcze luz ma być, więc w sumie te buciki są sporo za duże, ale właśnie po to, żeby teraz, póki zimno i póki tyle za duże, to nosiła do nich grubaśne skarpetki, a na wiosnę jak troszkę nóżka urośnie, to cieńsze skarpetki.

Aha, sznurowane, bo w tym kolorze nie było na rzepy akurat, a innego koloru nie chciałam :-)

reklama
Do góry