ja mam taka firanke u maluchów;-)Och takie zaslonki i firanki mi sie marza do Jenni pokoiku:-) musze ze siostra pogadac by mi zamowila ja jej kaske posle a tesciowa mi moze przywiesc w listopadzie
ZASŁONKI - KUBUŚ PUCHATEK NA SATYNIE (425743627) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Śliczne te firanki
Pewnie bym też na takie zachorowała, gdybym miała firanki w oknach, ale nie mam wogóle 
Co do pomarańczu to też go uwielbiam
W moim pokoju jest jego sporo, np tapety mam w kolorze zgaszonego pomarańczu i rolety w oknach 
Jeśli chodzi o Allegro, to udało mi się też parę rzeczy sprzedać z zyskiem, ale nie było tego wiele. Największy interes zrobiłam kiedyś na kombinezonie zimowym, kupiłam go lumpiku za 5 zł, a jak się zrobił na Oliwkę za mały, to wystawiłam na Allegro i zszedł za 47 zł
To była jakaś dobra firma, ale nie pamiętam jaka.

Co do pomarańczu to też go uwielbiam

Jeśli chodzi o Allegro, to udało mi się też parę rzeczy sprzedać z zyskiem, ale nie było tego wiele. Największy interes zrobiłam kiedyś na kombinezonie zimowym, kupiłam go lumpiku za 5 zł, a jak się zrobił na Oliwkę za mały, to wystawiłam na Allegro i zszedł za 47 zł

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Och takie zaslonki i firanki mi sie marza do Jenni pokoiku:-) musze ze siostra pogadac by mi zamowila ja jej kaske posle a tesciowa mi moze przywiesc w listopadzie
My od niedawna jesteśmy posiadaczami takich zasłonek w kolorze żółtym;-) Zresztą u nas cały pokój w Kubusiu Puchatku

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zasłonki super,idealnie będą pasować do pokoiku Jenni.Och takie zaslonki i firanki mi sie marza do Jenni pokoiku:-) musze ze siostra pogadac by mi zamowila ja jej kaske posle a tesciowa mi moze przywiesc w listopadzie
A ja powiem Wam szczerze,że już znudził mi sie motyw Kubusia Puchatka,wszędzie go pełno,nuuuda...A tyle jest super bohaterów z bajek,a wszystko tylko z Kubusie Puchatkiem....ew.z Nemo...
Talerzyki,bluzeczki,tapety .....
Nie wiem,czy Kuba polubi tego bohatera,być może,na razie króluje Noddy i wszelkie zwierzaczki.
Zasłonki bym powiesiła takie kolorowe,ale firanki nie,byłoby za pstrokato.
A i też uwielbiam pomarańczowy kolor,no i zielony oczywiście.

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
A ja powiem Wam szczerze,że już znudził mi sie motyw Kubusia Puchatka,wszędzie go pełno,nuuuda...A tyle jest super bohaterów z bajek,a wszystko tylko z Kubusie Puchatkiem....ew.z Nemo...
To fakt, że idzie się już nim znudzić

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja i Jenni jestesmy fanem Kubusia Puchatka
Jenni do dzis bawi sie kubusiami tymi co chodza raczkuja itp. a ksiazeczki z kubusia uwielbia
Mam jedna co lektor czyta a dziecko tylko obraca strony
i moze pomyslicie ze zwariowalam ale chce jeszcze lampe z kubusia te firanki i te zaslonki oraz kosz na zabawki i dywanik
a puzniej bede robic Chrisowi pokoik 

reklama
No mi się też podoba, jest trochę na wyrost, to dłużej ponosi, ale nie zauważyłam, że nie ma kapturaKasiad sliczny plaszczyk![]()

A Oliwce najbardziej się podoba nakładka. Cały czas się nią bawi, woła kaćka i kaćka, no i załatwiać się chce tylko na ubikacji, nocnik już nie jest interesujący

Ostatnia edycja:
Podziel się: