reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Na pewno nie- w regulaminie jest napisanie ze nie mozna tak robic(sztucznie zanizac ceny i jednoczesnie windowac kosztów wysyłki):no:
I ja tez napisałam do allegro donos zapytanie w tej sprawie. Robie to za kazdym razem gdy trafiam na oszustów i nie mam zadnych skrupułów:no:

A wózek, Tycia ,bardzo fajny. Moim zdaniem , ma tylko jedna wade-strasznie niskie raczki, bez mozliwosci regulacji-ale byc moze Tobie beda takie odpowiadac.Ja sama sie nad nim zastanawiałam, jeszcze wczesna wiosną, ale ostatecznie wybrałam maclarena xrl.
Madzix,ja tez zawsze pisze jak cos jest nie tak;-):tak:.

Co do wysokosci wozka,to troche mnie zsokowalas,bo jak dla mnie raczki sa bardzo wysoko,moze nawet za wysoko.Musisz byc chyba bardzo wysoka,ja mam 165 cm:sorry2:.mimo,ze mam je dosyc wysoko,to sa barzo wygodne i chodze i wzdycham jaki on jest sliczny:sorry2:.Żałuje,ze wczesniej sie nie zdecydowalam na niego:sorry2:

reklama
Oj tak:-):-) .Juz go dzis wyprobowalam,pojechalam na rynek.A jeszcze dzis mamusia ciagnie mnie na zakupy,to moze bede dalej testowac;-):tak:.

Przyjechal samochod dla Konrada i fotel dla mnie:-):tak:.Jeszcze nie otwieralam paczek,nie wiem czy wytrzymam,zeby nie dac Kondziowi samochodu:sorry2:

Dziś byłam w biedronce ale w innym miejscu co zawsze i przypadkiem były te tablice co kupiłam i ten projektor i co dziwne były o 20zł droższe ceny tablice kupiłam za 29,90 a tyła po 49,90 wiec jestem ciekawa czemu mają taką różnicę w cenach :baffled:

Tyciu jak dasz teraz to się nic nie stanie :-D przecież on pewnie i tak nie będzie wiedział że to prezent gwiazdkowy jak mu dasz na gwiazdkę ;-) później dasz mu jakąś małą paczuszkę i już ;-)
Gosiu, 49,90 zł to normalna cena za ten projektor i tablicę, niektóre biedronki przeceniają towar jak im nie schodzi po jakimś czasie., Widocznie w tej dzisiejszej Biedronce doszli do wniosku, że sprzedadzą bez obniżki.

Co do prezentu dla Kondzia zgadzam się z Gosią, na Gwiazdkę dostanie i tak więcej prezentów od dziadków itp :-D

reklama
Do góry