reklama
agusia9915
Matka wariatka
ja tez dostałam ale na lato powinny byc dobre
;-)

Może któraś się skusi dla swojej córeczki
:-)
DER BEAR....NOWY SZAŁOWY SWETEREK.....1,5 - 2 L (459924472) - Aukcje internetowe Allegro
Ja miałam ochotę na ten sweterek, ale po wczorajszych porządkach i przymiarkach ciuchów Oliwki stwierdziłam, że byłby to bezsensowny zakup, ma 3 swetry wkładane przez głowę, zapinanych jeszcze wiecej. Zresztą innych ciuchów też mam bardzo dużo: cieńszych bluzek z długim rękawem chyba z 30, spodni dobrze ponad 10 par. A jeszcze wczoraj przed południem skusiłam się w lumpiku na spodnie dla Oliwki, a ma tyle spodni...(jak wyschną wkleję fotkę
) i 2 bluzeczki, ale jedna na lato a druga cieplejsza, ale za duża jest jeszcze. Jednyne czego mi brakuje, to rajstop i cieplejszych dziewczęcych bluz z długim rękawem, bo taką ładną mam tylko jedną.
A jutro idę do koleżanki, która ma mi dać jakieś ciuchy po swojej córce, ale to pewnie będą większe rzeczy, nie na teraz.

DER BEAR....NOWY SZAŁOWY SWETEREK.....1,5 - 2 L (459924472) - Aukcje internetowe Allegro
Ja miałam ochotę na ten sweterek, ale po wczorajszych porządkach i przymiarkach ciuchów Oliwki stwierdziłam, że byłby to bezsensowny zakup, ma 3 swetry wkładane przez głowę, zapinanych jeszcze wiecej. Zresztą innych ciuchów też mam bardzo dużo: cieńszych bluzek z długim rękawem chyba z 30, spodni dobrze ponad 10 par. A jeszcze wczoraj przed południem skusiłam się w lumpiku na spodnie dla Oliwki, a ma tyle spodni...(jak wyschną wkleję fotkę

A jutro idę do koleżanki, która ma mi dać jakieś ciuchy po swojej córce, ale to pewnie będą większe rzeczy, nie na teraz.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Irtasia fajowa szafa
:-).
Dalismy wczoraj Konradowi ten samochod:-)
.I słuchajcie REWRELACJA!!!

Konrad caly dzien w nim siedział
.Oczywiscie dzis rano tylko sie obudził juz piszczal do samochodu
.nikomu nie daje do niego wsiasc
,maly chytrus

Dalismy wczoraj Konradowi ten samochod:-)

Konrad caly dzien w nim siedział

Tycia, ja też bym nie wytrzymała 
Super, że małemu się podoba, zresztą nie spodziewałam się inaczej.
My też rozważamy zakup konika, ale chyba takiego:
ŚLICZNY KOŃ - RŻY I GALOPUJE - KONIK Gwar SKLEP (459927068) - Aukcje internetowe Allegro
Oli jest tak napalona na bujanie, że ciągle o koniach gada i bujaniu. Chcę sprzedać nasz leżaczek, bo stał się już niebezpieczny, przedwczoraj wlazła kolanami na oparcie i spadła twarzą na podlogę, na szczęście nic się nie stało.

My też rozważamy zakup konika, ale chyba takiego:
ŚLICZNY KOŃ - RŻY I GALOPUJE - KONIK Gwar SKLEP (459927068) - Aukcje internetowe Allegro
Oli jest tak napalona na bujanie, że ciągle o koniach gada i bujaniu. Chcę sprzedać nasz leżaczek, bo stał się już niebezpieczny, przedwczoraj wlazła kolanami na oparcie i spadła twarzą na podlogę, na szczęście nic się nie stało.
agusia9915
Matka wariatka
WYPRZEDAŻ FOTELE PIŁKI DO SIEDZENIA I ZABAWY 119 (461768796) - Aukcje internetowe Allegro
dla starszego moze byc?
tylko szukam podobnego ale dla małej
tyz
dla starszego moze byc?
tylko szukam podobnego ale dla małej

reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
WYPRZEDAŻ FOTELE PIŁKI DO SIEDZENIA I ZABAWY 119 (461768796) - Aukcje internetowe Allegro
dla starszego moze byc?
tylko szukam podobnego ale dla małejtyz
Bardzo fajny,dzieciaki uwielbiaja takie bajery.

Podziel się: