karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Szymek ma konia na biegunach takiego pluszowego co rzy macha ogonem morda no i faktycznie z siedzeniem na nim srednio widac ze sie boi no chyba ze ktos go trzyma lekko po bokach to wtedy galopuje ale za to konik ma teraz zupelnie inna funkcje:
codziennie chodzi z szymkiem na spacer po mieszkaniu on mu wszystko pokazuje wyjasnia co to jest
karmi go obowiazkowo teraz jest sezon na liscie wiec zawsze ze spaceru zabiera kilka lisci i niesie dla konika
czsze go glaszcze a jak idzie spac to konika przykrywa kocem i mow ihaha aaaa
wiec u nas prezent znalazl zastosowanie az bujac bedzie sie pozniej.
TYCIA ja bym sama w czyms takim siedziala jak pokazalam mezowi wase cudo to powiedzial dokladnie tak: ja tez cos takiego chce dla Szymka
wymyslil ze do sklepu bedziemy tym jezdzic wiec jeszcze koszyk na zakupy.
codziennie chodzi z szymkiem na spacer po mieszkaniu on mu wszystko pokazuje wyjasnia co to jest
karmi go obowiazkowo teraz jest sezon na liscie wiec zawsze ze spaceru zabiera kilka lisci i niesie dla konika
czsze go glaszcze a jak idzie spac to konika przykrywa kocem i mow ihaha aaaa

wiec u nas prezent znalazl zastosowanie az bujac bedzie sie pozniej.
TYCIA ja bym sama w czyms takim siedziala jak pokazalam mezowi wase cudo to powiedzial dokladnie tak: ja tez cos takiego chce dla Szymka
wymyslil ze do sklepu bedziemy tym jezdzic wiec jeszcze koszyk na zakupy.

Emilka pewnie zadowolona, co? Sama się zastanawiam nad kupnem czegoś na biegunach dla mojego Robaka, ale to może na Gwiazdkę;-)
bo jeśli tak, to naprawdę w super stanie