reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

sliczne ubrana pewnie na modelce bede sie prezentowaly znacznie lepiej :-)

wracajac do allegro to czy firma ZARAZ czy to nie firmowki :baffled::nerd: bo pajacyka do spania ktos kupil za 12 zł :szok: odjac koszt aukji 2,45zl to naprawde mega interes.
no moze jeszcze kiedys wystawie jakis zestaw rzeczy ktore mnie nie beda bolaly jak je sprzedam moze pojdzie wyzej a tak reszte trzymam bo to naprawde nie ma sensu - no ale nie ma sensu kupowanie firmowych ubran dla dziecka bo juz sama nie wiem.:sorry2:

wczoraj bylismy z babcia w nowym centrum handlowym w słupsku ( na marginesie koszka totalna) oczywiscie wizyta w smyku i szymus zakochal sie w interaktywnym bialym kocie ( na marginesie 299zł ) a babcia myslala ze on naprawde go tak pragnie i byla gotowa go kupic ale udalo sie wybic to z glowy.
co ja bym z tym kocurem w domu robila:baffled: - na allegro taki kotek jest po 213zł
ACH TEN SMYK:no::wściekła/y::szok::crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia, w którym miejscu ten link wklejasz? i co to jest to image?

Ja też jedno zdjęcie wlejam, a resztę poprzez Wstaw obrazek w Edytorze wizualnym, ale wtedy te zdjęcia wklejają się dość małe. A ludzie na aukcjach wklejają takie duże zdjęcia, a ja nie wiem, jak to zrobić.

Ja zdjecia na aukcje wgrywam na fotosika i tam mam po polsku jak "krowie na miedzy";-) link do aukcji.Kopiuje go i po prostu wklejam w opisie aukcji:tak:.Banalnie proste:tak:

reklama
Do góry