reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

hmm Gosia dzieki musze to zobaczyc jak sie robi i wystawiac za 40gr to znaczna roznica ja zawsze wklejalam jako dadoaj zdjecie i po 3 dawalam.

reklama
:confused:
Ja zdjecia na aukcje wgrywam na fotosika i tam mam po polsku jak "krowie na miedzy";-) link do aukcji.Kopiuje go i po prostu wklejam w opisie aukcji:tak:.Banalnie proste:tak:
Tycia, normalnie wklejasz link w opisie aukcji tak na forum się w posta wkleja :confused::szok: I jak wystawisz aukcję to pokazuje się zdjęcie w takim rozmiarze w jakim wkleiłaś do Fotosika :confused: Bo jeśli tak to jest banalnie proste, a ja się męczyłam z jakimiś obrazkami, gdzie jakość była beznadziejna. Ja się już raz nawet zastanawiałam nad takim sposobem, ale bałam się, że mi się wyświetlą w aucji linki a nie zdjęcia :zawstydzona/y: A wklejasz te linki w edytorze tekstowym czy wizualnym :confused:

Gosiu,to ja nie wiem jak Ty to robisz?;-).
Wrzucam zdjecie na fotosika i otwieram strone z roznymi kodami tego zdjecia.Tam mam rozne linki i jest bezposredni link do aukcji.Kopiuje go i jak robie aukcje mam miejsce na opis przedmiotu i tam normalnie wklejam ten link:tak:.I zawsze wyswietla mi sie dane zdjecie:tak:.Wystawialam duzo aukcji i nigdy nie bylo problemu:no:.Tylko trzeba skopiowac link do aukcji:tak:.To jest banalnie proste.jesli chce nastepne zdjecie to faktycznie wpisuje <br>,zeby je rozdzielic:tak:

A jeśli robisz Tyciu test-zdjęcie-test-zdjęcie itd to wklejasz pod tekstem samego linka i wychodzi ok? Kiedy widać to zdjęcie, dopiero po wystawieniu czy przy podglądzie strony :confused:

Agusia, ja mam troche ciuchów z Reserved. Uwazam ,ze ich rozmiarówka jest fajna-Marta nosi 98 i jest troche za duze(podwijane rekawki, nogawki).Jakbym miała porównac to 98 Reserved jest mniejsze iz np 98 z H&M czy Wójcika ale znacznie większe niz Mothercare. Najbardziej porównywalna jest , moim zdaniem rozmiarówka Nexta.

A jeśli robisz Tyciu test-zdjęcie-test-zdjęcie itd to wklejasz pod tekstem samego linka i wychodzi ok? Kiedy widać to zdjęcie, dopiero po wystawieniu czy przy podglądzie strony :confused:
Kasiu,zdjecie jest widoczne juz przy podgladaniu strony.I wtedy zatwierdzam i juz:tak:.Mozesz sobie na probe zrobic aukcje,tylko na koncu nie wciskac wystaw i bedziesz widziala co Ci wyszlo.mi zawsze wychodzi:tak:

reklama
Tycia, czy ty przypadkiem nie masz tej płatnej wersji fotosika?
ja mam darmowa wersje i podobnie jak Gosia, uwazam ze kody html sa potrzebne-inaczej zostaja linki a nie zdjęcia:sorry2:

Do góry