Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja znam tylko firme ZARA i jest to firmowkasliczne ubrana pewnie na modelce bede sie prezentowaly znacznie lepiej :-)
wracajac do allegro to czy firma ZARAZ czy to nie firmowkibo pajacyka do spania ktos kupil za 12 zł
odjac koszt aukji 2,45zl to naprawde mega interes.

Tycia, normalnie wklejasz link w opisie aukcji tak na forum się w posta wklejaJa zdjecia na aukcje wgrywam na fotosika i tam mam po polsku jak "krowie na miedzy";-) link do aukcji.Kopiuje go i po prostu wklejam w opisie aukcji.Banalnie proste
![]()

I jak wystawisz aukcję to pokazuje się zdjęcie w takim rozmiarze w jakim wkleiłaś do Fotosika
Bo jeśli tak to jest banalnie proste, a ja się męczyłam z jakimiś obrazkami, gdzie jakość była beznadziejna. Ja się już raz nawet zastanawiałam nad takim sposobem, ale bałam się, że mi się wyświetlą w aucji linki a nie zdjęcia
A wklejasz te linki w edytorze tekstowym czy wizualnym 
.I zawsze wyswietla mi sie dane zdjecie
.Wystawialam duzo aukcji i nigdy nie bylo problemu
.Tylko trzeba skopiowac link do aukcji
.To jest banalnie proste.jesli chce nastepne zdjecie to faktycznie wpisuje <br>,zeby je rozdzielic
Kasiu,zdjecie jest widoczne juz przy podgladaniu strony.I wtedy zatwierdzam i juzA jeśli robisz Tyciu test-zdjęcie-test-zdjęcie itd to wklejasz pod tekstem samego linka i wychodzi ok? Kiedy widać to zdjęcie, dopiero po wystawieniu czy przy podglądzie strony
.Mozesz sobie na probe zrobic aukcje,tylko na koncu nie wciskac wystaw i bedziesz widziala co Ci wyszlo.mi zawsze wychodzi