reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
ja miałam byłam zadowolona ale sprzedałam a ten ktos miał ja 2 dni i sprzedał ...nie zadowolony za wolno chodziła i za cicho;-)
Za wolno i za cicho :confused::szok: A co, miała trąbić jak dzwon i ogłuszać dziecko i poruszać się tak szybko, żeby dziecko nie mogło za nią nadążyć wzrokiem :confused: Ludzie mają dziwne problemy :-D

przyznaję się - ja kupiłam. U nas okazałą się maga totalna WTOPA. Fakt wygoda z tmy pilotem, ale Szymcio mam w nosie te misie i muzuczki. No jedynie sporadycznie zauważał motylki co dobijały się na suficie. Więc szybko strafiłą do grażu.

no właśnie może powinnam zobaczyć po ile takie się sprzedaje i ją też wystawię. dobra myśl.

co dziecko to inny temperament.

a co do karuzeli z TINY LOVE to mi wizualnie się baaaaaardziej podobają.

Ostatnia edycja:
Chciałabym kupić Milence kilka zabaweczek edukacyjnych, raczej nie z tych droższych, tylko układanek w rodzaju puzzli czu innych logicznych... może macie takie i podpowiecie które warto dziecku podsunąć :confused:

A karuzelkę z misiami z FISHERA miałam ale trafiłam chyba na jakiś trefny egzemplarz bo same problemy z nią były, w każdym razie nie byłam z niej zadowolona, choć wygląda naprawdę ślicznie :no:

reklama
Do góry