reklama
Zakochałam sie w tej koszuli,mimo,ze Primark;-).Ciekawe jak bedzie wygladał?;-)
![]()
Tyciu koszulka swietna.......a nie rozumiem o co chodzi z tym Primarkiem....metka widze ze jest z early days a z tej firmy mam troszke ciuszkow i nie narzekam

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
teraz się pochwalę TYGRYS - niesamowite przerbranie DISNEY'a (469633373) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy udało się więc strój na bale karnawałowe mikołajkowe już mamy.

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Suuuper.teraz się pochwalę TYGRYS - niesamowite przerbranie DISNEY'a (469633373) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy udało się więc strój na bale karnawałowe mikołajkowe już mamy.![]()

Ale do tańcznia,to nie bardzo,za ciepły raczej.

irtasia27
Super przebranieteraz się pochwalę TYGRYS - niesamowite przerbranie DISNEY'a (469633373) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy udało się więc strój na bale karnawałowe mikołajkowe już mamy.![]()

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Karola, swietny jest ten stroj 

Chyba taki sam kupie Milce

reklama
karola-04
no właśnie też mi się wydaje, że to za ciepłe nie jest raczej coś cienkiego. rajstopki t-shert i niech lata po dzungli.Ciekawe jak wygląda na żywo. już myślałam, że ktos go kupi inny, bo 2 grosze więcej i by nie był mój.
Tycia koszula elegancja
jeszcze jedno do dziewczyn których dzieci mają Bartkowe buty. Szymek ostatnio testował swoje zimowe ( fakt są za duże o jakieś 1,3cm), ale miał w nich zimne paluszki jak wróciliśmy do domu.

czy to dlatego, że o tyle za duże??Chyba muszę teraz w sobotę poszukać jakiś na teraz bucików.

Tycia koszula elegancja

jeszcze jedno do dziewczyn których dzieci mają Bartkowe buty. Szymek ostatnio testował swoje zimowe ( fakt są za duże o jakieś 1,3cm), ale miał w nich zimne paluszki jak wróciliśmy do domu.

Podziel się: