reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Z Szymcia zmarzlaczek:tak:.Konrad ma na razie cieplutkie jak mu zdejme:tak:.Moze jakas skarpeta dodatkowo?Tylko co to bedzie jak przyjda mrozy?:confused:

Karola super stroj,Konrad na impezy karnawałowe nie bedzie chodzil jeszcze ;-D

. Szymek ostatnio testował swoje zimowe ( fakt są za duże o jakieś 1,3cm), ale miał w nich zimne paluszki jak wróciliśmy do domu. :baffled::baffled::baffled: czy to dlatego, że o tyle za duże??Chyba muszę teraz w sobotę poszukać jakiś na teraz bucików.
Ja bym założyła skarpetę dodatkowo,a luz moż być.:tak:

Zimno może być w zbyt dużych i w zbyt małych butach, ale 1,3 cm to nie jest dużo za duży but :no: chyba Szymuś jest zmarźlak :sorry2:

Irtasia - mam do Ciebie pytanie dotyczące Kubusia do skakania. Powiedz jak on się sprawdza, Jenni bawi się nim często, czy to tylko zabawka na chwilę :confused: Ja chciałam kupić Oliwce konia na biegunach, ale byliśmy w sklepie i wsiadała na takiego konika do skakania i nie chciała zejść, może coś takiego kupię :confused: Przynajmniej jak się znudzi, to będzie można spuścić powietrze i schować :sorry2:

A to nasze dzisiejsze zakupy:
1. Czapka i rękawiczki ze Smyka
2. DVD Kubusiem Puchatkiem (Oli oglądała jednym tchem!)
3. Spinki (próbujemy zapuścić grzywkę :baffled: zobaczymy czy starczy nam sił i nerwów :sorry2:

Zimno może być w zbyt dużych i w zbyt małych butach, ale 1,3 cm to nie jest dużo za duży but :no: chyba Szymuś jest zmarźlak :sorry2:

Irtasia - mam do Ciebie pytanie dotyczące Kubusia do skakania. Powiedz jak on się sprawdza, Jenni bawi się nim często, czy to tylko zabawka na chwilę :confused: Ja chciałam kupić Oliwce konia na biegunach, ale byliśmy w sklepie i wsiadała na takiego konika do skakania i nie chciała zejść, może coś takiego kupię :confused: Przynajmniej jak się znudzi, to będzie można spuścić powietrze i schować :sorry2:

A to nasze dzisiejsze zakupy:
1. Czapka i rękawiczki ze Smyka
2. DVD Kubusiem Puchatkiem (Oli oglądała jednym tchem!)
3. Spinki (próbujemy zapuścić grzywkę :baffled: zobaczymy czy starczy nam sił i nerwów :sorry2:
U nas kubus do skakania okazal sie szczalem w 10:tak: Jenni na nim skacze po calym mieszkaniu ciagnie za uszy (zawsze to robila z kubusiami):tak:

Super zakupy Kasiad:tak: i 3-mam kciuki za zapuszczenie grzywki:tak: ja Jenni ani razu niepodcinalam bo wyreczyl mnie Chris juz 2 razy:baffled::sorry2::-D

Faktycznie Gosiu, masz rację, to nie konik tylko osiołek.
Zakup już dokonany, odebraliśmy go i już Oli na nim skacze :-D
Jest naprawdę fajny, zrobiony z bardzo grubej gumy, więc myślę, że dłużej posłuży :tak:

Kasiad osiolek fajowy :tak: jakby niebylo kubusia to tez bym kupila inny ale babka sprzedawala taki to taki wzielam:tak:
Widac ze Oli szczesliwa:tak:

reklama
Do góry