reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dzięki Miśka :-) nie pomyślałam, żeby tam sprawdzić :zawstydzona/y:
A ile dałaś za kombinezon dla małej :confused: bo wiem, że 50% ale od ilu :sorry2:

Oliwieczka, u nas w 5-10-15 i H&M nie ma żadnych kombinezonów :no: Tzn są, ale na niemowlaczki, na nasze dzieci tylko kurtki, kiepski wybór, a H&M to już w ogóle porażka.

reklama
A ja dziś na jakieś "łowy" idę,bo Kubula wyrósł z wszystkich dresów do biegania po domu.No i jakieś bluzy dresowe trzeba wypatrzeć.:tak:

Spodnie 38 zł, a kurtka 59 zł, wcześniej jeszcze raz tyle. Wszystko mięciutkie, porządnie odszyte, po prostu śliczne:tak:U nas wybór dość duży jeszcze, kombinezony też były:tak:

Dzięki Miśka :-) Napewno przejadę się zobaczyć.
Jak myślicie ile takie dziecko urośnie między 2 a 3 rż :confused:
Bo może warto kupić większy kombinezon, gdzie da się bez problemu podwinąć nogawki i rękawy, a za rok wejdzie w niego bez podwijania :confused: Tylko pytanie, czy w tym wieku Oli nie śmignie w górę za bardzo :confused:

Kasiu,ja teraz kupiłabym kurteczke odrobine na wyrost.Konradowi kupuje teraz na 2-3 lata/98 cm.

Dzięki dziewczyny :tak: Tycia kombinezon bardzo mi się podoba, ale już dziś wróciłam z zakupami :-)
Po zebraniu w szkole pojechałam do Coccodrillo i kupiłam kombinezon na wzrost 98 za 101zł.
Kupowałam bez Oliwki, a w domu się okazało, że jest dość duży i teraz będzie nosić podwinięty, ale dobrze, bo pewnie za rok spokojnie się w niego zmieści.
Potem wdepchęliśmy jeszcze do 5-10-15, ale nie w Carrefourze, czyli tam gdzie byłam ostatnio, tylko w Auchanie (okazało się, że mieli zupełnie inne promocje). No i tam też się skusiłam na zakup: kupiłam ocieplane spodnie, bo bardzo mi się spodobały, no i były przecenione na 36 zł :-D Są też na 98, więc teraz będą noszone podwinięte i w przyszłym roku spokojnie je ponosi :tak: I kupiłam tam też rękawiczki polarowe (na zdjęciu w kombinezonie, kombinezon też ma swoje rękawiczki, ale nie robiłam im fotki).
Generalnie obie rzeczy są na 98, ale te z 5-10-15 wypadają zdecydowanie większe, bardziej muszę nogawki podwijać.

Załączniki

• Oli w kombinezonie Coccodrillo.jpg
    Oli w kombinezonie Coccodrillo.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 50
  • Oli w spodniach z 5-10-15.jpg
    Oli w spodniach z 5-10-15.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Kasiad widzę zakupy udane a kombinezon faktycznie duży :-D:tak: ale najważniejsze by ciepło małej było :tak: za rok będzie pewnie akurat :tak:

Do góry