reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Pokażę Wam jeszcze dwie tuniczki:
1. to ta gratisowa do aukcji z tuniczką Adams, którą niedawno wklejałam
2. kupiona w lumpiku za 8 zł (nie zauważyłam, że ma na rękawie zdobienie porwane, ale na szczęście idzie to naprawić)

Załączniki

• tuniczka 1.jpg
    tuniczka 1.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 44
  • tuniczka 2.jpg
    tuniczka 2.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 37
może i normalne że jak mrozy to i skarpeta w bucie ale to że noga się poci to już moim zdaniem wada buta a raczej technologii wytwarzania.
skoro są buty w ktrych dziecku noga się nie poci to znaczy, że nie wina nogi a rczej skłonności tylko towrzywa kleju i Bóg wie czego jeszcze.

Dziś znów zahaczyłam o lumpika :zawstydzona/y:
1. Bluzeczka George za 1 zł
2. Czapka z daszkiem też za 1 zł

Załączniki

• bluzeczka George.jpg
    bluzeczka George.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 27
  • czapka z daszkiem.JPG
    czapka z daszkiem.JPG
    63,7 KB · Wyświetleń: 28
Kasiu,fajowe zakupy.U nas nie ma takich cen.Swoja droga to sie musze znowu wybrac do swojego;-):-).
Hubcia buciki mi sie nie otwieraja niestety:no:.

reklama
Śliczne zakupy Dziewczyny:tak:

Co do butów Bartka to Victor chodził w nich zimą w Polsce i nie mogę narzekać, bo stópki miał cieplutkie, a miał na nich tylko rajstopki:tak:
Teraz czekają mnie zakupy dla Chłopaków, ale to nie w tym miesiącu, bo mieliśmy trochę wydatków i opłat:sorry2:

Do góry