reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Super ciuszki Nuśka:szok::tak::-) swterek ten kremowy fajowny, sama taki kupiłam dla męża chrzesniaczki:tak: bluza w kwiaty bajerancka:tak:

Kasiad sliczna ta tuniczka, i ta cena:szok::tak::-)

zakupilismy juz dla hubka takie buciki jak się cieplutko zrobi (musimy miec cos na majowy weekend bo jak sie ciepło na wyjeżdxie zrobi to za późno będzie myslec o letnich butkach)
Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe | Kollektion

jakie rozmiary nosza wasze dzieciaki, my te butki kupilismy rozm 24 i jeszcze ,mnóstwo zapasu jest:sorry2::-p Rozalka twój Kuba to mniej więcej ten sam wzrost ma to jaki nosi rozmiar bucików?

Oli obecnie też nosi rozmiar 24, nie są ani za duże, ani za małe, takie w sam raz.
W tym wieku wolniej nóżka rośnie :tak:

fajowe te sandałki serio
ja w tym sezonie postanowiłam nie ryzykować i już nie będę wymyślać z firmą mam dwie tylko w opcji zakupu albo właśnie elephanten lub ECCO choć te drugie jako piorytet.
szczerze mogę powiedzieć, że Bartki jako zimowe buty te co kupiliśmy ( 175,00zł) był do D..py i nie polecam.

Nuska ale szał zakupów:szok::-D

Kasiad sliczna tuniczka:tak:

Rosmerta te buciki sa super:tak:A wiem co mowie,bo jestem uzalezniona od elefantena;-) W zeszłym roku miałysmy identyczne(no prawie bo czerwone):-D:tak: i w w tym roku tez na pewno kupię je Martusi. A jesli chodzi o rozmiarówke to elefanten zawsze wypada większy niz np. Bartek:tak:

Ja akurat z zimowych butów BArtka jestem super zadowolona, nie widac na nich sladu zniszczenia, nie przemokły ani razu, nózka cieplutka w nich:tak: no ale moze miałas karola inny model jakiś i cos tam nie podpasowało
ja wiem, że na zimę to zawsze juz chyba sie szarpnę na BArtka chociaz te ceny to szok normalnie:baffled:
w ogóle ceny bucików dziecięcych są powalające:dry:a jak są tanie to znowu najczęściej źle zrobione, zginają się w podeszwie nie tam gdzie powinny, itp.:dry::nerd:

aż poszłam zobaczyć co na kartonie jest napisane caena 179,90zł model marrone orange a na stronie nie znalazłam już zimowych butków więc nie wkleję.
no fakt stan ich idealny,nie przemokły ale czy noga byłą w nich ciepła :no::baffled:
koniecznie musiałam zakładać wełnianą grubą skarpetkę a jak chodził bez skarpetki no stopka byłą spocona.
w butach z Ecco ( fakt że mieliśmy z tej firmy buty na wiosnę jesien i lato zimowych jeszcze nie testowałam) nigdy nie miał spoconej nogi.:tak::tak:

na jesień wystawię je na allegro może ktoś kupi w końcu na gwarancji z paragonem kartonem kto wie.

reklama
Do góry