reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Karola, Mysia, Kasiad - fajowe zakupy :tak:

moja nie śpi w pajacach właśnie dlatego że je rozpina po 100 razy zanim spać pójdzie a jakoś na ściągniecie piżamy nie wpadła jeszcze - nogi obowiązkowo gołe a jak się odkryje to się drze: "maaaamaaaa siiiimnooooo" :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny ,fajne zakupy:tak:.Kasiu,a buciki taniutkie:szok::tak:.
Konrad ma 2 pajace,ale rozpina sie z nich dopiero rano,gdy chce żeby go ubrac:tak:.

Karola identyczne adidasy Reeboka kupiłam Victorowi;-)
Mysia świetne ubranka dla Filipka:tak: Bardzo mi się podobają beże dla małych mężczyzn;-)
Kasiad śliczne eleganckie buciki ma Oli do sukieneczek:sorry: Te adidaski też fajne:tak: A pajacyki z Puchatkiem urocze:sorry:
Tyciu ale superowe dinozaurowe bluzy:tak:

Mój Victor śpi już od dłuższego czasu w dwuczęściowych piżamkach. Na początku zakładałam mu skarpetki, ale go wkurzały i po dwóch tygodniach daliśmy sobie z nimi spokój:-p Poza tym ma pod piżamką bodziaka bez rękawków, żeby mu pieluszka w nocy nie zjeżdżała;-) Nawet jak się odkryje to nie jest mu, aż tak zimno. Zresztą wtedy śpi zwinięty na brzuszku z wypiętą do góry pupą:-D Jak tylko się go przykryje to się rozwala na całym łóżku;-)

piekne te bluzy tycia:tak::tak::-)

ja zamówiłam nexta dziś:rofl2::-) brat za tydzien przylatuje to przywiezie:-) jak jutro bedzie luxniej w pracy to powklejam linki
narazie zmykam, bo pracy fulll:baffled:

no to wklejam moje zakupki nextowe:rofl2::-):-D

121bxhl.jpg
11rg0zo.jpg

28qrvit.jpg
w7ll5v.jpg

2v3k26u.jpg
1zgrbyb.jpg

zielona:
25znxtw.jpg

turkusowy kangurek:
9rit0g.jpg

Piękne:tak::-)
Ja zbieram się,żeby kupic Konradowi właśnie tę ostatnią:-):-D.Tylko się zastanawiam czy ona jest niebieska czy turkusowa:sorry:.

dzięki :-) nie wiedziałam na co sie zdecydować bo budżet miałam ograniczony:rofl2:
Rosmerta super,paski rządzą:-D(bardzo lubie koszulki w paski dla młodego0:tak:

ja tez lubie paski:tak: jak widać zresztą:-D:-D:-p:-D

Piękne:tak::-)
Ja zbieram się,żeby kupic Konradowi właśnie tę ostatnią:-):-D.Tylko się zastanawiam czy ona jest niebieska czy turkusowa:sorry:.
turkusowa:tak::tak::-)

reklama
Do góry