reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ale czadowe zielone sandałki:tak::tak: Bardzo lubię zielony kolor u dziewczynek;-) Masz rację rozalka, teraz dla dziewczynek to prawie wszystko w różu produkują:eek: A przecież jest jeszcze tyle ładnych kolorów:tak:

a ja poszukuję czegoś wielofunkcjolanego na nasz osiedlowy plac zabaw tylko tak 200zł no max 300zł bo wszystkie zabawki już się opatrzyły i Szymek zdecydowanie się tam nudzi.
NOWOŚĆ ZJEŻDŻALNIA DLA DZIECI+ KOSZYKÓWKA 310 (612703877) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy choć jedna prosta zjeżdzalnia ok 100m jest - ale może to do dziadków kupię a tam może coś takiego??
BUJAK DWUFUNKCYJNY ( STOLIK ) (618683563) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
już sama nie wiem co.była kiedyś taka dmuchana trampolina ale jakieś dziecko przebiło i tak ta guma leżałą całą zimę więc teraz to już do d........ całkiem.

Rosmerta, buciki fajne :tak:

Rozalka, spodenki super i cena też super :-D

Karola, fajna ta zjeżdżalnia, ale czy ja dobrze zrozumiałam, że chcesz ją kupić na ogólnodostępny plac zabaw :confused:

Co do zakupów, to dla Oliwki kupiłam bluzeczkę na lato na jedno ramię za 1 zł, ale dużo bardziej jestem zadowolona ze stroju kąpielowego, który kupiłam Paulinie. Naprawdę super strój na basen za całe ... 3 zł. Do wtorkowej obniżki (wszystko za 1 i 3 zł) to się chyba dlatego uchował, że ktoś go wmieszał w ciuchy dla małych dzieci i w sumie go znalazłam przez przypadek, przepatrując czy nie ma czegoś ciekawego dla Oliwki. Potem pokażę zdjęcia.

reklama
tak - to ogólno dostępny plac zabaw koło naszego domu. już kiedyś pisałam żę zrobiliśmy go z mężem jest zamykany ogrodzony i przychodzi tam ok 10 dzieci a codziennie w sumie to 4 w tym SZymek dzieci są w tym samym raczej wieku od 2-3 lat.

Do góry